Ketnet bedankt deelnemende klassen tijdens de Warmste week

De afgelopen weken riep Ketnet klassen op om koekjes te bakken ten voordele van één van de meer dan 1.000 goede doelen van Music for life. En de respons is hartverwarmend. Op dit moment registreerden maar liefst 1.716 klassen zich voor de actie, en de inschrijvingen lopen nog steeds binnen. Tijdens de Warmste week van Music for life maakt Ketnet tijd om de deelnemende klassen te bedanken: van gepersonaliseerde videoboodschappen van de Ketnet-wrappers tot een bezoek van Radio Koekenbak in de school of het bijwonen van een concert van De KetnetBand in The Flame in De Schorre. Zaterdagochtend 24 december tijdens Ketnet Swipe maken Ketnet-wrappers Sarah en Thomas tijdens een live-verbinding met de Schorre bekend hoeveel koekjes er in totaal gebakken zijn.

Radio koekenbak en vliegende teams

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december zwermen verschillende Ketnet-helden uit om klassen persoonlijk te bedanken. 's Avonds brengen ze verslag uit tijdens Radio Koekenbak. Radio Koekenbak is een mobiele Ketnet-studio die vanop een speelplaats live-radio maakt. Elke dag strijkt de studio neer op een speelplaats ergens in Vlaanderen. Twee Ketnet-wrappers ontvangen de 'vliegende teams' en vertegenwoordigers van klassen die deelnamen aan de Ketnet Koekenbak.

  • Maandag 19 december verrassen Sander Gillis en Charlotte Leysen de Daltonschool Dalton 2 in Hasselt. De Ghost Rockers, Kristel Verbeke, William Boeva en Ketnet-wrappers Sarah, Thomas en Leonard gaan op pad om klassen te bedanken.
  • Dinsdag 20 december is Freinetschool De kleine wereld in Waregem aan de beurt. Zij krijgen bezoek van Sander Gillis en Sien Wynants. Oma en Opa Fonkel, Tatyana Beloy en Ketnet-wrappers Leonard, Sarah en Thomas bezoeken verschillende scholen in de buurt.
  • Woensdag 21 december zendt Radio Koekenbak uit vanop de speelplaats van de GO! Basisschool Koninklijk Atheneum in Zottegem. Sien Wynants en Sarah Mouhamou zijn radiopresentatoren van dienst en ze sturen de acteurs van D5R, Oma en Opa Fonkel, Mega Mindy en Ketnet-wrapper Thomas uit naar scholen in de regio.
  • Basisschool Vijverbeek in Asse verwelkomt donderdag 22 december Sander Gillis en Leonard Muylle. Het vliegende team van die dag bestaat uit de acteurs van Nachtwacht en D5R, Kaatje en Victor en Ketnet-wrappers Thomas en Sarah.
  • Vrijdag 23 december sluit Radio Koekenbak de bedankingsweek af in de Vrije basisschool Heilig Hart in Sint-Katelijne-Waver. Sien Wynants en Thomas Van Achteren maken live-radio en de acteurs van Nachtwacht, de Helden, de cast van Ketnet Musical en Ketnet-wrappers Leonard en Sander zijn het vliegende team van dienst.

Radio Koekenbak, van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december tussen 16u en 20u op ketnet.be en korte live-interventies op Ketnet.

Bedankingsboodschappen van Ketnet-gezichten

Alle klassen die een actie registreerden voor de Ketnet Koekenbak, worden persoonlijk bedankt. De Ketnet-wrappers zorgen voor gepersonaliseerde videoboodschappen die vanaf 19 december te downloaden zijn op Ketnet.be. Tijdens de Warmste week nemen Ketnet-gezichten contact op met klassen via Facetime of skype.

Optreden van De KetnetBand in The Flame

Op dinsdag 20 en donderdag 22 december gaat het dak eraf in The Flame in De Schorre. Ketnet nodigt 1.500 kinderen uit voor een optreden van De KetnetBand. Het optreden van donderdag wordt live uitgezonden op Eén of Canvas en op vrijdag 22 december op Ketnet.

De KetnetBand in The Flame, donderdag 22 december om 11.15 u. op Eén of Canvas en vrijdag 23 december om 19.10 u. op Ketnet.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: