Tijdens de eerste liveshow op vrijdag 29 maart 2013 was het aan de eerste 16 talenten om hun zangtalent te tonen, waarna er telkens twee kandidaten per team afvielen. Er zijn dus op dit moment al 8 kandidaten verzekerd van een verder Voice-parcours. Er keken 916.244 Vlamingen (live+4) naar de eerste liveshow, wat een marktaandeel van 46,5% (VVA 18-54) betekent.

Tijdens de tweede liveshow op vrijdag 5 april 2013 is het aan de andere helft van de kandidaten, opnieuw 16 kandidaten en 4 stemmen per team, om hun zangkwaliteiten te bewijzen.

In de tweede liveshow proberen deze 16 talenten de coaches, het publiek in de studio én televisiekijkend Vlaanderen te overtuigen van hun uniek stemgeluid, in willekeurige volgorde:

Team Alex
Arnd (26) uit Houthalen-Helchteren: ‘Breakfast in Vegas’ van Praga Khan
Lauren (23) uit Antwerpen: ‘Teardrops’ van Womack & Womack
Olivier (27) uit Deurne: ‘I Wanna Dance With Somebody’ van Whitney Houston
Toni (35) uit Gent: ‘Sweet Dreams’ van Eurythmics

Team Jasper
Domien (18) uit Oudenaarde: ‘Sadness’ van Stash
Lisa (19) uit Genk: ‘Bulletproof’ van La Roux
Lori (21) uit Roeselare: ‘Louisiana’ van Randy Newman
Sarah (17) uit Deurne: ‘Diamonds’ van Rihanna

Team Koen
Els (35) uit Haacht: ‘Melvin’ van Arsenal
Eva (21) uit Bornem: ‘Never Forget You’ van The Noisettes
Niels (17) uit Attenrode-Wever: ‘Domino’ van Clouseau
Patricia (33) uit Houthalen-Oost: ‘Titanium’ van David Guetta feat. Sia

Team Natalia
Chris (41) uit Paal: ‘House For Sale’ van Lucifer
Daniel (34) uit Antwerpen: ‘Maria’ van Ricky Martin
Jens (29) uit Berchem: ‘Build Me Up Buttercup’ van The Foundations
Julie (22) uit Geraardsbergen: ‘Rich Girl’ van Gwen Stefani

Het is opnieuw vooral de kijker die meer zijn inbreng heeft en mee zijn stempel kan drukken op wie dé Voice van Vlaanderen wordt. Ook tijdens deze tweede liveshow stuurt elke coach per team 1 kandidaat onmiddellijk door naar de volgende ronde én kiest het publiek per team hun publiekslieveling uit: de kandidaat met het hoogst aantal publieksstemmen gaat door. Voor de andere 2 kandidaten van elk team stopt hier meteen het Voice-avontuur.

Stemmen op je favoriete kandidaat kan door de voornaam te sms’en naar 6677, via de rode knop of via de ThuisCoach App. Met deze ThuisCoach App kunnen de gebruikers vóór elke liveshow voorspellen welke kandidaten van elk team zullen doorgaan naar de liveshows. Tijdens de liveshows kunnen de gebruikers elk optreden een waardering geven en stemmen op hun favoriete kandidaat.

Ook tijdens de tweede liveshow is Sean Dhondt weer van de partij. Hij zal opnieuw in de Smart Room de kandidaten en hun achterban ontvangen en alles wat er gebeurt rond The Voice van Vlaanderen op sociale media duchtig in het oog houden.

Afspraak dus nu vrijdagavond om 20.30 bij VTM, voor de tweede liveshow van The Voice van Vlaanderen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: