Met de toevoeging van onder meer 3 Doors Down, Mastodon, Rival Sons en Skillet krijgt de XL-affiche voor Graspop Metal Meeting 2020, dat plaatsvindt van donderdag 18 tot en met zondag 21 juni 2020, steeds meer vorm. Ondertussen loopt ook de ticketverkoop voor #GMM20 als een trein! Diverse formules, waaronder de festivaltickets voor zondag en Combi PLUS, zijn inmiddels uitverkocht. Snel zijn is de boodschap!

Met niet minder dan zestien nieuwe namen raakt het programma van de 25ste GMM-editie stilaan helemaal ingevuld. Onder meer 3 DOORS DOWN, bekend van de wereldhit ‘Kryptonite’ en goed voor meer dan 30 miljoen verkochte platen, zakt af naar de Stenehei in Dessel om de Europese fans te begroeten. Ook een band waar tal van fans naar uitkijken, is MASTODON. De Amerikaanse band oogst wijd en zijd respect met zijn eigenzinnige mix van metal, hardcore en zelfs jazzy intermezzo’s, en werkt momenteel aan een nieuw album. Uitkijken dus of de heren enkele nieuwe nummers in petto hebben voor het GMM-publiek. Ook uit de VS: RIVAL SONS. Het kwartet dat in 2011 doorbrak met het indrukwekkende album ‘Pressure & Time’ heeft door het veelvuldige touren een uitstekende livereputatie verworven en komt dat in Dessel graag nog een keer fors onderstrepen. SKILLET liet onlangs nog Trix Antwerpen op zijn grondvesten daveren en is ook op GMM een graag geziene band. Hun christelijk geïnspireerde metal laveert tussen nu metal, hardrock en symfonische metal en verovert stilaan de hele wereld.

Andere nieuwe namen op de affiche zijn AMARANTHE, FLEDDY MELCULY, JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD, L7, MAJESTICA, PERIPHERY, SLOPER, STAKE, SUICIDE SILENCE,THY ART IS MURDER, TIAMAT en WAGE WAR.

Mayhem is genoodzaakt hun optreden op Graspop Metal Meeting 2020 af te zeggen.

De ticketverkoop voor de XL-editie loopt ondertussen uitstekend. De organisatie meldt dat niet alleen de Combi PLUS Festivaltickets inmiddels uitverkocht zijn, ook de VIP Deck Festivaltickets Combi PLUS, de VIP Deck Festivaltickets op donderdag, zaterdag en zondag, én de dagtickets voor zondag 21 juni zijn niet langer beschikbaar. Ook de verkoop van de Combi tickets en de dagtickets voor donderdag, vrijdag en zaterdag loopt bijzonder hard. Langer wachten om een ticket te kopen heeft geen zin, snel zijn is nu de boodschap! Verder zijn alle accommodaties voor overnachting, met uitzondering van een handvol standaard huurtenten op Camping Boneyard voor 2 en 4 personen, uitverkocht. Ook de 40 GMM-munten zijn niet meer verkrijgbaar.

Tickets voor GMM XL 2020 via via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop Metal Meeting
Datum: 
18 - 21 juni 2020
Locatie: 
Dessel

Reservatie:

Meer over