Snap, Vengaboys, 2 Fabiola en Lasgo laten Sportpaleis en Lotto Arena daveren

Dit weekend vond in het Antwerpse Sportpaleis en de Lotto Arena de zesde editie plaats van MNM Back to the 90’s & 00’s. 14.000 feestvierders werden terug in de tijd gekatapulteerd en konden een hele avond lang genieten van muziek uit vervlogen jaren.

Nieuw dit jaar was dat bezoekers twee party’s voor de prijs van één kregen. Terwijl in het Sportpaleis werd teruggeblikt naar de jaren 90, konden feestvierders in de Lotto Arena uit de bol gaan op MNM BACK TO THE 00’S. Internationale artiesten als de Vengaboys, Thea Austin (Snap!) en Stereo Mc’s soundsystem zorgden ervoor dat de pannen nét niet van het Sportpaleis vlogen, maar ook onze eigenste Danzel, 2 Fabiola, Lasgo en DJ F.R.A.N.K. zorgden voor de nodige ambiance.

2 Fabiola gaf de aftrap met een knaller van een intro. Magic Flight, House of Doom, Freak Out, Lift You Up,… een lijst 90’s hits die gesmaakt werden door het publiek en uiteraard kon “She is After My Piano” niet ontbreken in de uitgebreide playlist van deze nostalgische groep die er terug helemaal staat.  Een fantastische ambiance in de zaal , maar ook op het podium. Thea Austin van Snap! nodigde haar collega’s Danzel en Robin S mee op het podium. Er werd stevig gefeest op, naast en achter het podium.

Het uitzinnige publiek zong luidkeels nummers “Ibiza”, “Boom Boom” en “We Like To Party” van de Vengaboys mee.  Peter Van de Veire, verkleed als vis en pand, was de perfecte entertainer en tussen de optredens reeg dj Wout de platen aaneen.  In de Lotto Arena kondigde Tom De Cock de artiesten uit de ‘00s aan. Hits als Summerjam (Underdog Project), Pump it Up (Danzel) knalden door de luidsprekers. De Lotto Arena werd afgesloten met een live optreden van Lasgo. Tussen de optredens zorgde dj F.R.A.N.K. voor de beats.

Radiozender MNM warmde het publiek eerder deze week al op met een ‘Back To The 90’s & 00’s Week’. Terwijl AC/DC met ‘Thunderstruck’ vorig jaar nog op nummer één stond, kwam dit jaar Metallica met ‘Nothing Else Matters’ uit de bus als de absolute nummer één uit de nineties.  … bleek dan weer de popkoningin van de jaren 2000 te zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: