Ben je een jongen tussen 4 en 16 jaar? Heb je al wat ervaring met acteren en wil je graag meespelen in deze unieke musical? Surf dan snel naar www.14-18.nu!

Indien je geselecteerd bent, krijg je voor eind oktober een uitnodiging voor de audities begin november. Wie voor deze audities slaagt, mag naar de tweede ronde begin december. Indien je ook daarvoor slaagt, word je uitgenodigd voor onze acteerworkshop die zal plaatsvinden tijdens de tweede week van de kerstvakantie.

Om mee te spelen moet je beschikbaar zijn voor de voorstellingen vanaf eind april 2014. De repetities starten in de krokusvakantie. Ook in de paasvakantie wordt druk gerepeteerd.
Heb je zin om mee te spelen in deze spektakel-musical? Vul dan snel het formulier in! Inschrijven kan tot 20 oktober 2013 op www.14-18.nu.

14-18 zal worden opgevoerd vanaf april 2014 in de Nekkerhal in Mechelen op een oppervlakte van 2 voetbalvelden en alles zal draaien rond beweging.

Een unieke beleving voor het publiek dat zich veeleer zal wanen op een filmset waar men live heen en weer geslingerd wordt tussen grootse oorlogstaferelen en intieme emotionele
sleutelmomenten tussen de hoofdpersonages. Een gigantische cast met niet minder dan 100 acteurs per voorstelling en een tribune die rijdt over 150 meter en zo inzoomt en uitzoomt op de actie. De hoofdpersonages van 14-18 zijn JO DEMEYERE als Generaal, JELLE CLEYMANS als Jan, JONAS VAN GEEL als Fons, BERT VERBEKE als Albert, PETER VAN DE VELDE als Korporaal Dedecker, LOUIS TALPE als Hermans, FREE SOUFFRIAU als Anna, MAAIKE CAFMEYER als Céline, LANDER DEPOORTERE als Kamiel.

Voor meer informatie: www.14-18.nu

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Datum: 
Nekkerhal in Mechelen
Locatie: 
Nekkerhal, Mechelen
Meer over