De reacties op de show “Clouseau - in ’t lang” zijn unaniem lovend, zowel bij pers als publiek. Daardoor blijft de vraag naar kaarten aanhouden. Concertorganisator PSE-Belgium heeft Koen Wauters, ondanks zijn engament voor Dakar, kunnen overtuigen om er nog één show bij te doen. Die allerlaatste toegift komt er op donderdag 29 december om 20.30 uur. De volgende morgen om 5.00 uur vertrekt Koen naar Lissabon voor de start van de Dakar-rally. Hij heeft er dan dertien showavonden op zitten en zal voor 225.000 fans hebben gezongen.

”Ongezien spektakel”, blokletterde Het Laatste Nieuws. “Fenomenaal, nooit eerder vertoond. We hebben lang gezocht, maar er zijn geen andere woorden om de nieuwe Clouseau-show te omschrijven die gisteren in première ging”, schreven Jelle Brans en Wim Wilri in hun krant.

“Clouseau bindt de strijd met Darwin aan”, schreef Gunter Van Assche in De Morgen. Want “Darwin loert steeds om de hoek in de muziek: het is aanpassen of sterven”. Clouseau houdt het spannend voor zichzelf en voor het publiek door oude hits in nieuwe arrangementen te steken. En “Koen en Kris weten precies hoe je het publiek inpakt: met een strikje.”

“Clouseau schrijft geschiedenis”, wist Peter Vantyghem te vertellen in De Standaard. “Nog nooit werd het Antwerpse Sportpaleis zo warm en geavanceerd aangekleed als voor de nieuwe concertreeks van Clouseau”. “Wie geïnteresseerd is in het huwelijk tussen entertainment en technologie, haast zich maar beter om een kaartje te bemachtigen voor Clouseaus “in ’t lang”. De show is nauwelijks in woorden te beschrijven.”

Het Nieuwsblad had het over een “Graag geziene déjà vu”. “Het blonk, het klonk, het rolde en het schitterde”, aldus Helena Wilmet.

“Clouseau overdondert”, kopte Gazet van Antwerpen. Stef Vanwoensel had het over “wellicht de meest overdonderende Clouseau-productie die tot nu toe in het Sportpaleis onderdak kreeg”. “Los van de muziek is de techniek van deze show grensverleggend: als de tourmanagers van de Stones of U2 enig verstand hebben, staan ze de volgende weken in Antwerpen”. “Een - puur Belgische - triomf van vakmanschap, engagement en goede smaak”, besluit hij.

Dit is slechts een greep uit de vele unaniem lovende reacties. Meer hoeven we er niet aan toe te voegen. Tenzij dat zich reppen de boodschap is voor wie kaarten wil bemachtigen voor de show op donderdag 29 december. Want daarna wordt er definitief een punt gezet achter “Clouseau - in ’t lang”.

CLOUSEAU - IN ’T LANG in het Antwerps Sportpaleis. Laatste show op donderdag 29 december om 20.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro (staanplaatsen balkon), 20,00 euro (zitplaatsen onder balkon met beperkt zicht), 25,00 euro (staanplaatsen middenplein), 30,00 euro (zitplaatsen balkon en rolstoelplaatsen) en 35,00 euro (zitplaatsen tribunes), exclusief service- en portokosten. Bestellen kan via www.sportpaleis.be, www.teleticketservice.com en www.clouseau.be of telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: