Wie erbij was, kan ons nieuws bevestigen. Het strandfestival Festival aan Zee kan terugblikken op een mooie succesvolle editie. Het was dit jaar de verjaardag editie. Het festival bestaat 10 jaar en was voor de eerste keer gratis. Ongeveer een 15 000 bezoekers vonden dit weekend de weg naar De Panne wat meer dan een verdubbeling is ten opzichte van vorig jaar. Sterke live concerten met een overvolle concerttent, een groot aanbod animatie & straattheater op de zeedijk en esplanade en doe-activiteiten werden door iedereen gesmaakt. Dit als start van het nieuwe festivalseizoen.

Marble Sounds en Customs konden het publiek goed opwarmen voor het volgend concert, namelijk Kraantje Pappie. Die stond garant voor een groots dansfeest in de concerttent. Zodra Milk Inc. op het podium stond werd het dak van de tent geblazen! Les Truttes zette het feestje lekker verder! De concerttent kon vanaf de start  tot in de vroege uurtjes genieten van een gezellige drukte en typische festivalsfeer. 

Met een ploeg van 200 vrijwilligers, waaronder ook de leerlingen van het VTI Brugge richting Podiumtechnieken, werd het festival in goede banen geleid. De verwachtingen van een hoge publieksopkomst zorgden voor extra maatregelen op Festival aan Zee zodat we het comfort van onze bezoekers werd gegarandeerd. Het terrein werd uitgebreid, een extra drankpunt werd ingericht en er werden  extra toiletten voorzien. Al deze maatregelen en een sterke samenwerking met Toerisme De Panne zorgen voor een onvergetelijke en geslaagde gratis verjaardagseditie van FAZ 14! 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: