Vandaag verwelkomde André Vandorpe, Boek.be-directeur, de 100.000ste bezoeker op de Boekenbeurs. Dat werd Katleen Gyselinck uit het West-Vlaamse Gits bij Roeselare. Zij stapte vandaag nietsvermoedend de Boekenbeurs binnen met haar man Lieven. Naast een bos bloemen kreeg ze een VIP-verblijf ter waarde van € 400 aangeboden vanwege Sunparks.

Katleen Gyselinck (50) kreeg een feestelijke ontvangst met een groot boeket bloemen uit handen van André Vandorpe en een glaasje bubbels. Vervolgens overhandigde Liesbeth Vandamme, vertegenwoordiger van Sunparks, haar een cheque ter waarde van 400 euro voor een VIP-verblijf met vier personen in een Sunparks-chalet.

Katleen Gyselinck, ambtenaar bij het Provinciaal Bestuur van West-Vlaanderen, had samen met haar man een gezellig weekendje in Antwerpen gepland – een weekend dat “nu al niet meer stuk kan”. Ze kozen vandaag uit voor een bezoek aan de Boekenbeurs omdat het een rustige dag beloofde te worden. Hoewel het al enkele jaren geleden was dat ze Boekenbeurs hadden bezocht, beloofde haar man prompt: “Volgend jaar komen we zeker terug!”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over