1000 zonnen volgt in Wordt vervolgd de hele week lang de Chinese studente en blogster Zhao Dandan. Zij reist een maand lang door de provincie Antwerpen en wordt verwonderd door wat ze tegenkomt.

Wim Lybaert gaat in De vierkante eter langs bij Lieven Scheire, Linde Merckpoel laat ons in Weg met... dromen van Thailand, en Tatyana Beloy waagt zich aan taiko, een combinatie van sport, muziek, en Oosterse vechtkunst.

Wordt vervolgd

1000 Zonnen volgt deze week de Chinese studente en blogster Zhao Dandan. Ze is uitverkozen om een maand lang door de provincie Antwerpen te reizen en trekt op die reis vaak grote ogen: bij haar aankomst wordt ze overdonderd door het uitbundige welkomstcomité en is ze helemaal onder de voet van het Centraal Station in Antwerpen.

Maandag 10 augustus

Zobie snuffelt deze week rond in het Rivierenhof in Deurne. Festivalfee Katrijn Van Bouwel zet haar wellness-tent op in Dranouter om de festivalgangers daar te verwennen. Linde Merckpoel deelt in Weg met... haar vakantiefoto's van Thailand en neemt ons zo een beetje mee op reis.

Dinsdag 11 augustus

In De vierkante eter gaat Wim Lybaert deze week langs bij Lieven Scheire. Samen maken ze een moestuinbak. Vergaat het Lievens oogst beter dan die van Rani De Coninck vorige week, toen haar komkommers te weinig meststoffen kregen?

Woensdag 12 augustus

Tatyana Beloy toont in #Thuisblijver dat je niet naar het buitenland moet gaan om een spectaculair vakantiemoment te hebben. Ze waagt zich deze keer aan taiko, een wervelende combinatie van sport, muziek en Oosterse vechtkunst. Meeslepende ritmes spelen op een trommel terwijl je acrobatische toeren uithaalt mag dan iets typisch Japans zijn, dat kan ook gewoon hier.

Donderdag 13 augustus

Wim gaat in De vierkante eter opnieuw langs bij Lieven Scheire om te zien hoe het met zijn vierkantemeter-moestuin gesteld is. Samen koken ze iets lekkers met de oogst.

Vrijdag 14 augustus

Voor De wolken stuurde je ons deze week enkele knappe wolkenfoto’s op. Onze tekenaars tekenen jouw wolkenfantasie.

Siegfried De Doncker probeert in 12 stielen... weer een nieuwe, uitdagende job uit.

En in De scheurkalender geven de leden van Chiro Zuun (op bivak in Velzeke) hun eigenzinnig commentaar op de spreuk van de dag.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: