Feestweek op MNM met de (ex)-sidekicks van Peter en nog veel meer..

Gisterenochtend lanceerden Peter Van de Veire en Julie Van den Steen "10 jaar Samen'. Een feestweek van 5 tot en met 10 september op MNM. In die week wil Peter met alle luisteraars vieren dat ze al 10 jaar samen de ochtend maken. Op 24 april 2006 begon de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op Studio Brussel. Toen nog met Sofie Lemaire als ochtendcollega. Om dit jubileum te vieren, staat er heel wat te gebeuren volgende week. Zo presenteert Peter elke ochtend met één van zijn (ex-) sidekicks, gaat Julie op pad om trouwe ochtendluisteraars te verrassen en trakteert Peter zaterdag 10 september luisteraars op een live-uitzending en ontbijt 'in the sky'.

Peter Van de Veire:

Volgende week vieren we 10 jaar Ochtendshow. Een ochtendshow maak je niet alleen. Je maakt dat samen met een team en vooral: met een heleboel luisteraars. Wij zorgen ervoor dat zij goedgezind opstaan en zij zorgen ervoor dat wij goedgezind een ochtendshow kunnen maken. Al 10 jaar lang. We gaan op zoek naar hun verhalen én hun ochtendgewoontes. Zijn de files veranderd? Staan we anders op? Eten we andere dingen? Luisteren we anders? Het wordt een week die écht samen gemaakt wordt.

Julie gaat op pad en verrast trouwe luisteraars

Peter en Julie willen de luisteraar letterlijk in de bloemetjes zetten. Julie verrast volgende week elke ochtend een vroege luisteraar met een '10-Jaar-Samen-pakket'. Daarin zitten 10 malle dingen waar de luisteraar gelukkig van wordt én ook echte bloemen. Elke luisteraar die Julie verrast, viert ook op zaterdag 10 september mee tijdens Goodmorning In The Sky. (zie verder)

Goodmorning in the Sky

Zaterdag 10 september is het sluitstuk van de feestweek: een live-uitzending op 40 meter hoogte samen met luisteraars. Goodmorning In The Sky is de ochtendshowvertaling van het inmiddels gekende concept 'eten op grote hoogte'. Peter verrast luisteraars met een ontbijt, BV’s en artiesten. De MNM-luisteraar kan in de week van 5 september kaarten winnen voorGoodmorning in the Sky in de Baouzza Beachclub op de Universitaire Campus in Diepenbeek.

Goodmorning in the Sky, zaterdag 10 september, van 7.00 u tot 13.00 u.

10 jaar vrouwen

In de week van 5 september komt er elke dag een ex- sidekick langs. Zij maken, net zoals destijds, mee de ochtendshow, brengen de actua van nu en voelen hoe de ochtenden door de jaren veranderd zijn.

  • maandag 5/9: Sofie Lemaire (Studio Brussel, 2006-2008)
  • dinsdag 6/9: Lieselot Ooms (MNM, 2009)
  • woensdag 7/9: Eva Daeleman (MNM, 2009 - 2012)
  • donderdag 8/9: Nasrien Cnops (MNM, 2012 - 2014)
  • vrijdag 9/9: Julie Van den Steen (MNM, 2014 - ...)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: