Op dinsdag 8 en woensdag 9 maart 2016 worden de eerste terugwedstrijden van de 1/8ste finales van de UEFA Champions League gespeeld. KAA Gent staat voor een loodzware opdracht en trekt op dinsdag 8 maart 2016 naar de Volkswagen-Arena om alsnog een plaatsje in de kwartfinale af te dwingen tegen Wolfsburg. Op woensdag 9 maart krijgt Chelsea PSG op bezoek.

LUK ALLOO ALS ANALIST BIJ WOLFSBURG – KAA GENT OP DINSDAG 8 MAART OM 20.10

Morgen, dinsdag 8 maart 2016, gaat KAA Gent op zoek naar een stunt. In de heenwedstrijd had KAA Gent het moeilijk tegen een sterk Wolfsburg, maar kon het zich herpakken in de slotfase. Het werd 2-3. De Buffalo’s moeten nu minstens twee keer scoren om door te stoten naar de kwartfinale. Gent kan de eerste Belgische club worden die zich weet te kwalificeren voor een Europese kwartfinale sinds KV Mechelen in 1989/1990. Tijdens deze campagne verloren de Duitsers wel nog geen enkele keer in eigen huis.

Luk Alloo, Aimé Anthuenis en Aad de Mos zijn te gast in de studio. Jan Dewijngaert en Tom Soetaers zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de andere terugmatch in de achtste finales tussen Real Madrid en AS Roma.

TERUGWEDSTRIJD CHELSEA – PSG OP WOENSDAG 9 MAART OM 20.20

Woensdag 9 maart nemen Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard het met Chelsea op tegen Paris Saint-Germain. PSG won de heenwedstrijd met 2-1 na goals van Ibrahimovic en Cavani. Mikel scoorde voor Chelsea. In de derde opeenvolgende ontmoeting tussen beide teams in de Champions League is alles nog mogelijk. Chelsea heeft aan één doelpunt genoeg om een ticket voor de kwartfinale te bemachtigen.

Tom Coninx nodigt ex-Rode Duivel Patrick Vervoort en Mario Been uit in de studio voor de wedstrijdanalyse. Het wedstrijdcommentaar wordt aangeleverd door Dirk Deferme en Marc Degryse. 2BE voorziet ook een uitgebreide samenvatting van Zenit St. Petersburg – Benfica.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

More about