JOE fm ging op zoek naar de ultieme supporter om onze jongens aan te moedigen in Brazilië. Arne Vannieuwenhuyse uit Hooglede overleefde vanmiddag de finale in het programma De Spits van Leen Demaré en Raf van Brussel op JOE fm. Hij stapt op 20 juni op het vliegtuig naar Rio de Janeiro om het nationale team aan te moedigen tijdens België - Rusland. Maar daar blijft het niet bij: nu hij toch in Brazilië is, krijgt hij er nog een 10-daagse rondreis bovenop.

Filip de Wilde weer even in de goal
De vier finalisten, die zich eerder deze week kwalificeerden op JOE, moesten het in de finale in drie rondes tegen elkaar opnemen. Hun voetbaltechniek werd meteen op de proef gesteld door strafschoppen te nemen tegen Filip de Wilde. Niet evident als je weet dat de voormalige keeper 33 keer voor de Rode Duivels in de goal stond.

Na een muzikale ronde werden de twee overgebleven finalisten achter de kicker-tafel gezet. Tijdens het potje tafelvoetbal kregen ze in snel tempo voetbalvragen op zich afgevuurd. Arne gaf de meeste juiste antwoorden waardoor hij het ticket naar Brazilië verzilverde.

JOE is in de ban van het voetbal én de Brazilian BBQ
Wie niet naar Brazilië afreist, maar het WK gewoon met vrienden thuis volgt kan vanaf 12 juni in de prijzen vallen bij JOE. Op alle speeldagen van het WK geeft JOE Brazilian BBQ pakketten weg, die ’s avonds al meteen op de rooster gelegd kunnen worden. De luisteraar die als eerste de JOE Diabolica hoort, ontvangt een zomers BBQ pakket voor zichzelf en zijn vrienden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

More about