Tourwinnaar Vincenzo Nibali won donderdagavond ook het natourcriterium van Herentals en mocht, naast een waarschijnlijk meer dan behoorlijk zakcentje en de overwinningsbloemen, ook de gloednieuwe cd van Matthias Lens 'De Mooiste Musettes' mee naar huis nemen. Matthias was op uitnodiging aanwezig in Herentals en had voor de gelegenheid zijn gloednieuwe cd, die deze week doorstijgt van #6 naar #4 in de Ultratop Albumchart en waarop tal van Franse Musetteklassiekers terug te vinden zijn, meegenomen voor de Italiaanse Tour de France-winnaar.

"Ik vond het een hele...

Vandaag programmeert het Festival Dranouter een speciale Radio 1- sessie naar aanleiding van de 40ste verjaardag van het festival.

Jan De Smet neemt de leiding in deze muzikale trip doorheen 40 jaar Festival Dranouter. Samen met de muzikanten van Living Roots blazen ze het stof van songs van artiesten die hier in de loop van de 40 jaar langs zijn gekomen.

De zang komt behalve van Jan De Smet ook...

Vanaf vandaag begint de zomer voor Delrue pas écht. Je kan ons deze zomer nog vijf keer aan het werk zien, in volledige bezetting, en op héél fijne festivals: denk o.a. aan Festival Dranouter, Beleuvenissen (Leuven), Paulusfeesten (Oostende) en Boterhammen (Brussel).

Wie meer van het intieme werk houdt, kan dit najaar ook nog altijd terecht in de theaters. Check hier de speellijst voor het komende halfjaar:

  • 01 | 08 |
  • ...