Nog even geduld en De Grietjes pakken uit met een nieuwe single. Het debuut van De Grietjes (Sprong in het maanlicht) deed het meer dan uitstekend. De song kreeg enorm veel airplay, stond 11 weken in de Vlaamse Top 10 en behaalde een mooie 2e plaats.

Ondertussen hebben de drie dames al op heel wat plaatsen ambiance gebracht. Ze verzorgden al tientallen optredens, stonden in feesttenten, op festivals, in hotels, op de zeedijk, op bedrijfsfeesten, in VIP lounges enz.. zowel live on tape als met...

She Came To Give It To You” is de tweede single uit het aankomende Usher album. Voor de track werkte hij samen met twee van de grootste namen uit de music scene, Nicki Minaj verzorgt een deel van de vocals en Pharrell is de producer van de song.

Je kan de video hier bekijken: http://youtu.be/U-93LzZM1y0...

Popzangeres en singer/songwriter Meghan Trainor komt uit de US en is al heel haar leven bezig met het maken van muziek. Nu, op haar 20ste, heeft ze een wereldhit te pakken! Met “All About That Bass” brengt ze een ode aan lichamen met een beetje meer vorm.

De single is al platinum in de US, stond op 1 in de Billboard Digital Songs, de Billboard Streaming Songs en de iTunes...