De Mens krijgt ‘Nooit Genoeg‘. Naast de titel van hun nieuwste worp is dat ook gewoon een onvoldongen feit. In 2012 vierden ze hun twintigste verjaardag nog uitgebreid maar nadien stilzitten deden ze niet. Want twee jaar concertpauze later is De Mens terug met een nieuwe plaat én een concert in Nijdrop.

Na de passage van Frank Vander linden op onze Elvis Tribute Night, komt hij nu terug met z’n makkers van De Mens. Opvallend frisse muziek overigens, op die nieuwe plaat. Sterke nummers,...

Voor de video van zijn nieuwste single deed Bob Sinclar een oproep op sociale media aan zijn vrouwelijke fans om massaal beelmateriaal van zichzelf in te sturen voor zijn nieuwe video. Uit de meer dan 200 (!) inzendingen werd een maand lang gewerkt aan een selectie die te zien is in de uiteindelijke video.

Horror is de laatste jaren terug in. We zien het duistere steeds vaker opduiken in de populaire cultuur. Kijk maar naar het recente succes van het theatergezelschap Abattoir Fermé – die met hun huiveringwekkend toneel onder meer de Vlaamse cultuurprijs binnenhaalden – of de grote belangstelling voor horror-blockbusters als de ‘Paranormal Activity’-films.

Horror spreekt een van onze basisemoties aan, een emotie gelinkt aan ons oerinstinct om te overleven: angst. En...