Vorig jaar verscheen "Everybody Happy" in de cinema. Vandaag verschijnt de film op DVD. Het verhaal van een man die, aan de helft van zijn leven, achtervolgd wordt door zijn eigen persoonlijke kwelduivel. Hij moet van zichzelf zien af te raken.

Synopsis: Ralph Hartman (Peter Van den Begin) is een succesvolle stand-up comedian die het moeilijk heeft. Vooral dan met zichzelf. Hij wordt immers achtervolgd door het mannetje in zijn hoofd, dat nog nauwelijks ooit wil zwijgen. Ondertussen moet Hartman zichzelf zien staande te houden in het genadeloze milieu van de stand up comedy, tijdens een vermoeiende tournee met vermoeiende collega’s en grote verwachtingen. Terwijl zijn negatieve stem op hem inhakt. Gelukkig is er Laura Maris (Barbara Sarafian) die zijn probleem lijkt te herkennen.

‘Everybody Happy’ is een parabel over hoe we allen op de rand kunnen komen te staan. Maar ook hoe we van die afgrond zouden kunnen wegstappen. Een film die de wereld niet zal redden. Maar u misschien wel.

CAST: Peter Van den begin, Barbara Sarafian, Jeroen Leenders, Josse De Pauw, Kamal Kharmach, Leen Dendievel

Vraag: 

Om deze release te vieren, mogen wij 5 DVD's weggeven. Om kans te maken op deze DVD moet je ons zo snel mogelijk het correcte antwoord bezorgen op volgende vraag: "Welke Vlaamse regisseur nam de regie van deze film voor zijn rekening?"

Einddatum: 
vr, 24/03/2017 - 22:00

Deelname wedstrijd