Op 14 juni komt de film ‘All Eyez On Me’ uit. Het is een biografie over het leven van hiphoplegende Tupac Shakur. ‘A legend will rise’ in deze film. De carrière van Tupac en de rivaliteit tussen Eastside en Westside met Biggie Smalls of Notorious B.I.G. worden vertaald in deze spannende biografie. 

Synopsis:

All Eyez On Me » vertelt het verhaal van de iconische rapper, poët, akteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carriere meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte. Tupac werd geboren als zoon van Black Panther activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde mee de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem, waarmee hij steeds meer mensen in vervoering bracht. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangster rap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers, het werd een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

Cast:  Demetrius Shipp Jr, Danai Gurira, Kat Graham, Annie Ilonzeh, Jamal Woolard

 

Vraag: 

Naar aanleiding van deze release mogen we 10 duotickets weggeven. Wil jij kans maken op één van deze duotickets moet je ons een antwoord bezorgen op volgende vraag. Wie nam de regie van deze film voor zijn rekening?

Einddatum: 
ma, 05/06/2017 - 22:00

Deelname wedstrijd