Just Dance 2015, de nieuwe game in de Just Dance-franchise, is vanaf 23 oktober 2014 verkrijgbaar. Speel Just Dance 2015 op alle consoles zoals de Nintendo Wii™, Wii U™, PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One® en Xbox 360®. Just Dance 2015 bevat niet alleen meer dan 40 tracks, maar ook de superhit ‘Break Free’ van Ariana Grande Ft. Zedd is gratis te downloaden vanaf de release van de game.

“In de afgelopen...

Er is zojuist gloednieuw materiaal vrijgegeven uit de komische actiefilm 22 Jump Street die vanaf morgen overal verkrijgbaar is op DVD en Blu-Ray. Bekijk nu Tatum en Hill op hun best in deze blunder compilatievideo waarin de grappen en doldwaze one-liners van o.a. Jonah Hill en Channing Tatum je om de oren vliegen.

Hard lachen om goede grappen

Fun op de set en goede grappen – daar weet het duo...

De internationale jury van Film Fest Gent onder leiding van voorzitter Bret Easton Ellis, maakte op woensdag 22 oktober de winnaars bekend in de verschillende competities van Film Fest Gent. 'Gente de bien' van Franco Lolli heeft de Grote Prijs voor Beste Film gewonnen. De Georges Delerue Prijs voor de Beste Sounddesign ging naar Boris Debackere voor zijn klankband voor 'Violet' van Bas Devos. Verder kreeg 'Jauja' van Lisandro Alonso...

Door een onvoorzien conflict in de planning van Celtic Woman's Emerald Tour, worden de Europese concerten van november verschoven naar februari 2015. Ook het Belgische concert van donderdag 20 november verplaatst om die reden naar zondag 15 februari 2015, nog steeds in de Antwerpse Stadsschouwburg. Het zal daardoor deel uitmaken van de feestelijkheden rond het tienjarig bestaan van het Ierse muziekfenomeen! Wie reeds in het bezit was van een ticket...

Na wereldwijd succes heeft Game Mania eindelijk Video Games Live kunnen strikken. Voor het eerst zakken Tommy Tallarico en zijn symfonisch orkest af naar België. Video Games Live is een twee uur durend concert dat draait om tracks en deuntjes van de meest populaire videogames allertijden. Onder meer themes van Zelda, Sonic, Tetris en Super Mario passeren de revue. Samen met beelden van verschillende videogames, lichtshows en solo artiesten is...

De nieuwe regeringsmaatregelen maken ook slachtoffers in comedyland. Onder dwang van zijn kinderen moet Kruismans dringend meer geld verdienen. Daarom opent Bert een pop-up café in combinatie met zijn nieuwe voorstelling: Café Kruismans! Daarnaast lanceert hij op 31 oktober ook de unieke, tweetalige DVD met ondertitels in beide landstalen: Vaderland/La Bertitude des Choses.

Alles moet tegenwoordig gekoppeld zijn aan een concept, een beleving, een verhaal, iets unieks. Op aanraden van...

Je eerste kerst bij je schoonfamilie, een vijfgangendiner met je vrienden thuis of uit eten in een chique restaurant met uitzicht over de stad. Wat je plannen ook zijn, iedereen wil er fantastisch en stralend uitzien tijdens de feestdagen. De planning en de voorbereidingen verlopen op rolletjes, maar dan is het bijna zover … je kijkt in je kast en de paniek slaat toe:

What to wear?

Laat je tijdens...

Vanaf maandag 20 oktober jl. nemen negen popacts uit Limburg, Gelderland en Duitsland aan het uitwisselingsproject Konnektor, een initiatief dat is ontstaan uit een samenwerking tussen het Huis voor de Kunsten Limburg, Poppunt Gelderland en Kulturraum Niederrhein. Gedurende een projectweek volgen de popmuzikanten diverse masterclasses en workshops van experts uit het professionele popcircuit. Daarnaast wordt het werkveld verkend door middel van uitstapjes naar ‘pophotspots’ in de regio. Bovendien gaan de...

Op vrijdag 24 oktober speelt de groep van frontvrouw Dani Klein in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen en op zaterdag 25 oktober speelt Vaya Con Dios in Vorst Nationaal. Voor het tweede concert zijn nog enkele tickets beschikbaar. Deze concerten markeren het einde van de 2 jaar durende ‘Farewell Tour’ waarmee Vaya Con Dios heel de wereld heeft rondgereisd.

Sony Music neemt het concert in Vorst op...

“Geduld, moed, durf, bloed, zweet en tranen… maar vooral een goede verzekering”, dat is de formule waarop de broers Coppens zich beroepen om week na week interessante kijkersvragen te beantwoorden met straffe proeven. Vorige week zagen 910.695 Vlamingen nog hoe Staf en Mathias een tankstation in brand staken met statische elektriciteit, goed voor een marktaandeel van 36% (VVA 18-54, live +5).

In aflevering 8 van Het Lichaam van...

Op donderdag 23 oktober keren Olivia en Jessy, twee meisjes die als minderjarige in de gesloten instelling in Beernem hebben gezeten, terug naar de instelling. Het is een ingrijpende confrontatie. Koppen neemt ook een kijkje in een 'dementiedorp' in Nederland en laat de kijker kennismaken met knuffelgoeroe Amma, een van de belangrijkste vrouwelijke spirituele leiders ter wereld.

Geen plaats voor meisjes

Jeugdrechters vragen meer capaciteit in gesloten instellingen, want er...

Pagina's