Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk is om met álles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen. Vanaf woensdag 3 september blikt zij in de speelse panelshow Beste Kijkers wekelijks terug op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld.

Nathalie Meskens: “Veel televisie kijken en er nadien in goed gezelschap over kletsen? Mij hoor je niet klagen! Nee, serieus: zo kort...

Dit is Jos. Jos is een gewone Vlaming die graag wat meer over andere culturen wil leren. Daarom zal hij in het nieuwe seizoen van Fans of Flanders elke week een opdracht van een expat aanvaarden. In de eerste aflevering krijgt hij een passende opdracht van de Braziliaanse Elisa: een Brazilian wax. Op woensdag 3 september bij OP12 en daarna ook op Eén en Canvas.

In de nieuwe rubriek Do...

Ivan en Nancy uit Olen vormen al 20 jaar lang een vrolijk koppel. Helaas kan je dat niet zien aan hun kleren. Zij houdt koppig vast aan zwart en lievelingskleur bordeaux, hij doet het het liefst met doodskoppen en geraamtes op zijn shirts.

Ivan is een slanke en ranke politieman die zich het best voelt in XXL-kleding. Zijn `undercover’ kleding is zo banaal dat misdadigers niet geloven dat hij een...

Op woensdag 3 september 2014 geeft Cathérine Moerkerke de aftrap van een nieuw seizoen van Telefacts Laat, het wekelijks actualiteitenmagazine waarin verrassende, onthullende en spraakmakende reportages uit het buitenland centraal staan. Voor de Telefacts Laat-uitzending van 3 september heeft Cathérine een Franse undercoverreportage geselecteerd over de soms duistere kant van liefdadigheid.

Bij grote rampen zoals de tyfoon Haiyan in de Filippijnen of de aardbeving in Haïti vragen hulporganisaties om...

De zesdelige documentaire Onze jongens volgt gedurende een half jaar een aantal Belgische militairen op missie in Afghanistan. Het is een observerende, maar ook kritische reeks die het leven van de soldaten bekijkt door de ogen van Bas Bogaerts: professioneel fotograaf, maar ook historicus en een man met een grote belangstelling voor militaire aangelegenheden en veel ervaring als ‘embedded photographer’. Vanaf woensdag 3 september om 21.10 u. op Canvas.

“Het...

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Andrea Croonenberghs voor het eerst te zien was als omroepster op Eén, en dat zijn haar collega-omroepsters niet vergeten. In filmpjes en tweets op Facebook en Twitter feliciteerden ze hun collega vandaag met het bijzondere jubileum.

"'Hallo jongens en meisjes, we vliegen er zo dadelijk in met De woudlopers.' Dat waren de eerste woorden van Andrea als omroepster. Dat is ondertussen 25

...

Nog even geduld en De Grietjes pakken uit met een nieuwe single. Het debuut van De Grietjes (Sprong in het maanlicht) deed het meer dan uitstekend. De song kreeg enorm veel airplay, stond 11 weken in de Vlaamse Top 10 en behaalde een mooie 2e plaats.

Ondertussen hebben de drie dames al op heel wat plaatsen ambiance gebracht. Ze verzorgden al tientallen optredens, stonden in feesttenten, op festivals, in hotels,...

Tomas De Soete heeft nog een hele week Jo Leemans te gast als stamgast in Café Corsari. Op dinsdag springen ook Erhan Demirci, Philippe Geubels, Luc De Vos en Ed Stafford binnen in het café en op woensdag zijn Karen Damen, Valerie Adams, Evy uit Buitengewoon en The Sore Losers te gast.

Op dinsdag en woensdag in Café Corsari:

Dinsdag 2 september

  • Stamgast Jo Leemans
  • De vaste dinsdaggast Erhan Demirci
  • ...

Mark our words: Alt-J is verantwoordelijk voor één van de absolute hoogtepunten die er in de rest van het muzikale jaar 2014 nog te gebeuren staan! De groep uit Leeds is terug van weggeweest, en hoe... Met de release van hun tweede plaat belooft de band het jaar in stijl af te sluiten.

Alt-J kondigde 'This is All Yours' in juni al aan, toen vergezeld van een eerste single "Hunger...

Op 2 september maakt de kijker in Iedereen beroemd kennis met Nigel. Elke dinsdag analyseert Nigel met een verfrissende en ontwapenende geest onze wereld en onze manier van leven. Nigel is negentien en zelf afkomstig uit Suriname. Hij blijft zich zelfs na twee jaar in onze contreien verwonderen over wat hij ziet. Op 2 september is hij getuige van ... een vinkenzetting. Via de telefoon probeert hij aan zijn moeder...

She Came To Give It To You” is de tweede single uit het aankomende Usher album. Voor de track werkte hij samen met twee van de grootste namen uit de music scene, Nicki Minaj verzorgt een deel van de vocals en Pharrell is de producer van de song.

Je kan de video hier bekijken: http://youtu.be/U-93LzZM1y0...

Pagina's