Na succesproducties als "Ganesha - Een Perfecte God", "Lelies", "Josephine B." en "Pauline & Paulette" gaat op 20 december  2015 de musical "Iedereen Beroemd" in première. De musical "Iedereen Beroemd" is gebaseerd op de gelijknamige én Oscar-genomineerde  film van Dominique Deruddere uit 2000. Voor de musicalversie wordt er in een eerste fase van het productieproces een auditie georganiseerd voor de rol van Marva Vereecken.

De worsteling van een puber met...

In ‘07 lanceerde AB een tijdloze reeks:  ◄◄ REWIND. Centraal in deze reeks staan Belgische artiesten die integraal ‘hun klassieker’ performen. Noem het een mijlpaal in hun carrière of meer zelfs: een sleutelplaat uit de Belgische popmuziek. Het gaat vaak om albums die – zij het niet uitsluitend – in het collectieve geheugen gegrift zijn. Noem het ankerpunten in het Belgische muzieklandschap. Zo zullen elk concertseizoen een aantal artiesten hun...

Een feestelijk jaar voor Arno, die in 2014 65 kaarsjes uitblaast! Onnodig deze artiest, met een discografie die ruim drie en een half decennium overspant, nog voor te stellen. Arno is een pionier in de Belgische rockgeschiedenis, zoals niemand hem dat nadoet. Van Tjens Couter tot Charles et les Lulus, over het succesvolle T.C. Matic en natuurlijk niet te vergeten les Dubrovnicks en de White Trash European Blues Connection. Elk...

Prince en Warner Bros Records hebben op 18 april jl. een nieuwe samenwerking aangekondigd. De nieuwe deal omvat niet alleen de release van een album met niet eerder verschenen materiaal, maar ook de rechten van het oude hit materiaal van Prince, dat weer terug komt bij de artiest zelf. Warner Bros Records wordt de exclusieve wereldwijde licentiehoudervan al het Prince materiaal van 1978 tot de jaren negentig.

Voor de Prince...

'Breaking Away', een dijk van een nummer over vrijheid, is de tweede single van Admiral Freebee uit zijn nieuw nummer 1 album 'The Great Scam' dat sinds de release op 28 februari nog steeds top10 staat in de officiële albumlijst.

Vandaag vertoefde Admiral Freebee in Nederland voor de opnames van de legendarische 2 meter sessies met de al even legendarische Jan Douwe Kroeske.  De sessie wordt in juni uitgezonden bij onze...

Melanie De Biasio is een ruwe diamant die aan de oppervlakte kwam door haar opmerkelijke tweede album ‘No Deal’, dat in maart 2013 verscheen.

Geboren in een familie vol muziekliefhebbers, volgt ze een klassieke opleiding dwarsfluit en komt ze op haar vijftiende terecht in een rockband geïnspireerd door de helden van toen, Nirvana en Jeff Buckley. Na haar doortocht op het Koninklijke Conservatorium van Brussel wordt ze de stem van...

rie maanden na de commerciële lancering heeft Stievie al meer dan 20.000 trouwe gebruikers: live, maar vooral uitgesteld op de dag van uitzending zelf. Vanaf vandaag kan je met Stievie ook alle tv-programma’s opnemen en bewaren op je tablet of smartphone. Genieten van jouw moment, jouw tv-programma kan dus voortaan ook zonder internet-verbinding.

Als strategisch innovatieplatform, blijft Stievie investeren in nieuwe features. De feedback van abonnees en proefabonnees is daarbij...

Dit weekend verwacht de organisatie een grote publieksopkomst op Festival aan Zee. De tiende editie van Festival aan Zee pakt dit jaar uit met een attractieve affiche en werd daar bovenop gratis. Dit in combinatie met de aangename temperaturen die voorspeld worden, zorgt ervoor dat het alle hens aan dek is bij de organisatie. Er komen ontzettend veel reacties binnen van geïnteresseerden en dus zal het gezellig druk worden.

Om...

Vandaag werd de campagne “Ik Kies Voor Kunst” voorgesteld door de Vlaamse kunst- en cultuursector in het Wiels Centrum voor Hedendaagse Kunst. Kunst en cultuur maken onlosmakelijk deel uit van het leven van elke mens en van onze hele samenleving. Op ontelbare momenten worden we er – vaak onbewust - mee geconfronteerd. Vanaf nu kan iedereen zijn stem voor kunst uitbrengen op de website ikkiesvoorkunst.be

Kunst en cultuur...

Met veel plezier presenteren we je opnieuw een aantal recente bevestigingen voor Pukkelpop 2014. Zo beweerde hiphopfenomeen Tinie Tempah zijn vorige Pukkelpoppasage dat zijn volgende stap de Main Stage zou zijn. Hij houdt woord op vrijdag 15 augustus. De Amerikaanse rockers Jimmy Eat World zie je er dan weer op zaterdag 16 augustus.

Naast eerder aangekondigde Balthazar wordt de nationale vlag verdedigd door Amatorski, The Van Jets, Oscar And The...

Actrice Katrien De Ruysscher, dokter Judith in THUIS, is zwanger van haar derde kindje. Katrien is uiteraard zeer blij met deze gezinsuitbreiding en stelt het goed.

Het kindje wordt verwacht eind oktober. De makers van THUIS geven voorlopig niet prijs hoe Katriens zwangerschap in de verhaallijn van THUIS verwerkt zal worden. 

Pagina's