In een overvolle Lotto Arena in Antwerpen werden vrijdagavond de vijfde Story Awards uitgereikt. Met het verdwijnen van De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren zijn de Story Awards hét pax media-feest bij uitstek. Er waren dan ook meer dan 125 BV's op de afspraak.

Op deze jubileumeditie mag Nathalie Meskens zich opnieuw Vlaanderens lieveling noemen. De actrice en presentatrice werd voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot actrice...

Rockabilly, daar denk ik 8-ball tattoos en vettige kuiven bij. En banjo’s, die ook. Oh, en cowboyhoeden. Kort samengevat: mijn beeld van rockabilly is vrij cliché. Toch heb ik ongelooflijk veel zin in het concert van de Ierse Imelda May. Vol verwachting stap ik dan ook de AB binnen, uitkijkend naar een up-tempo, yihaaaa concert.

May won in eigen land in 2009 de Meteor Award voor ‘Best Irish Female’. Ze...

David Guetta lanceerde gisteren om 17u00 (Belgische tijd) de langverwachte video voor zijn nieuwe single Dangerous. De video werd geregisseerd door de Zweedse film regisseur Jonas Åkerlund (Coldplay, Britney Spears, Lady Gaga, The Rolling Stones) en belooft indrukwekkend te worden. Meerdere teasers werden reeds vrijgegeven. De #DangerousVideo ging in wereldpremière via een Google+ Hangout in de YouTube Space in New York. Guetta zal er samen met muziekkenner Bill...

MTV heeft vandaag de 10 genomineerden bekendgemaakt voor de MTV EMA Worldwide Act. Na zeven weken, 3 fases van stemmen en miljoenen stemmen van fans via mtvema.com, is het aantal acts van 286 naar slechts 10 gegaan. De winnaar van Worldwide Act wordt bekendgemaakt op de 2014 MTV EMA, en is live te volgen vanuit de SSE Hydro in Glasgow op zondag 9 november 21:00 op MTV.

De 2014...

Olly Murs brengt op 24 november zijn 4de album ‘Never Been Better’ uit. Voor de eerste single ‘Wrapped Up’ werkte hij samen met Gym Class Heroes frontman Travie McCoy. ‘Never Been Better’ is de opvolger van het album ‘Right Place Right Time’(2012). Die laatste met hitsingles: ‘Troublemaker’, ‘Dear Darling’, ‘Heart Skips A Beat’ en ‘Dance With Me Tonight’.

Met 3 multi -platinum albums, 4 UK nummer...

De Raad van Bestuur van Film Fest Gent blikt terug op een succesvolle 41ste editie. De omzetgroei van 11% op de ticketverkoop is te danken aan een artistiek gebalanceerd programma met focus op verschillende doelgroepen en een gediversifieerde inzet op filmmuziekprojecten. Meteen betekent dit voor Film Fest Gent een flinke groei voor het tweede jaar op rij. De Raad van Bestuur dankt expliciet directie en team voor deze puike realisatie....

Op 7 november speelt Alice Toen de 125ste en tevens allerlaatste editie van de beklijvende, hartveroverende monoloog Charlotte. Bovendien neemt deze 90-jarige “grande dame” definitef afscheid van de theaterplanken op 7 november.

Ruim zeven jaar geleden, in september 2007, ging de tragikomische monoloog Charlotte, in regie van Jan Verbist, in première in het Fakkelteater. Wijlen Jan Christiaens Sr. had het stuk op het lijf geschreven van Alice Toen. Het...

Al voor de zevende keer staat 'Thunderstruck' van AC/DC op nummer 1 in de Rock 100 van Q-music. De lijst met Vlaanderens favoriete rocksongs werd sinds 9 uur vanmorgen gepresenteerd door Wim Oosterlinck & Evi Hanssen. U2 werd het meest in de lijst gestemd, met liefst vier noteringen en ‘Sunday Bloody Sunday’ als hoogste op nummer 10. Hozier was deze editie de hoogste nieuwkomer met ‘Take me to church’ op...

Radio 2 heeft vrijdagnamiddag de Top 70 van de Jaren 70 uitgezonden. Voor het eerst staat in die top "Angie" van The Rolling Stones op de eerste plaats."You're The First, The Last, My Everything" van Barry White, vorig jaar nog op 1, staat dit jaar op plaats 2. "Have You Ever Seen The Rain?" van Creedence Clearwater Revival vervolledigt het podium.

The Rolling Stones hebben Barry White van de...

Content Text ‘Alles wat je hoort ben ik.’ Op Hits For Kids, zijn eerste echte album toont Jett Rebel zijn werkelijke gezicht en zijn immense talent voor pure, intense pop. Deze plaat en de hits op de verzamelde EP’s Venus & Mars komt hij op volle kracht met zijn band voorstellen tijdens zijn eerste echte Belgische clubtournee. Alles op het album is door Jett Rebel gecomponeerd, geschreven en ingespeeld.

Hits...

For the love of Africa, het concert voor de 75ste verjaardag van Jack van Poll was vijf jaar geleden een groot feest in een nokvolle De Roma. Jacks vrienden doen het nog eens over op 29 november, pal op de dag dat Jack 80 wordt. (Bekijk hier een Journaal fragment van de vorige editie.)

Jack opent de avond in trio met zijn kompanen van toen en nu: Hans van...

Pagina's