De Mens krijgt ‘Nooit Genoeg‘. Naast de titel van hun nieuwste worp is dat ook gewoon een onvoldongen feit. In 2012 vierden ze hun twintigste verjaardag nog uitgebreid maar nadien stilzitten deden ze niet. Want twee jaar concertpauze later is De Mens terug met een nieuwe plaat én een concert in Nijdrop.

Na de passage van Frank Vander linden op onze Elvis Tribute Night, komt hij nu terug met...

Iedereen, van Brussel tot Luik of waar dan ook in België kan vanaf vandaag op ieder apparaat “Afscheid van de taal” van Jean-Luc Godard (winnaar van de Grand Prix op het Cannes Film Festival van 2014) ontdekken.

Door deze unieke manier van...

Voor de video van zijn nieuwste single deed Bob Sinclar een oproep op sociale media aan zijn vrouwelijke fans om massaal beelmateriaal van zichzelf in te sturen voor zijn nieuwe video. Uit de meer dan 200 (!) inzendingen werd een maand lang gewerkt aan een selectie die te zien is in de uiteindelijke video.

Horror is de laatste jaren terug in. We zien het duistere steeds vaker opduiken in de populaire cultuur. Kijk maar naar het recente succes van het theatergezelschap Abattoir Fermé – die met hun huiveringwekkend toneel onder meer de Vlaamse cultuurprijs binnenhaalden – of de grote belangstelling voor horror-blockbusters als de ‘Paranormal Activity’-films.

Horror spreekt een van onze basisemoties aan, een emotie gelinkt aan ons oerinstinct om te overleven: angst. En...

Studio 100 organiseert in het weekend van 14 &15 februari 2015 audities voor enkele nieuwe producties. Ben je een Vlaams(e) of Nederlands(e) meisje of jongen tussen de 13 en 25 jaar en heb je ervaring met acteren? Surf dan zeker naar www.studio100casting.be voor meer info.

Inschrijven kan tot en met 08/02/2015.

Op basis van de inschrijvingen wordt er een eerste selectie gemaakt en zal je op de hoogte gebracht...

Stefs eerste single Is dit nu later verscheen in 1990. En dat is dus alweer 25 jaar geleden. Een moment om bij stil te staan, maar dan wel met de blik naar voren en een explosie aan nieuwe songs!

Mooie waanzinnige wereld is de titel van het nieuwe album met bijhorende tour. Een gepassioneerde liefdesverklaring aan de wereld en aan het leven in alle schoonheid en lelijkheid. Als altijd raakt...

Sinds 2013 zetten de Foute Vrienden Vlaanderen op stelten met absurde en gênante opdrachten. De reeks is te zien op 2BE en is razend populair. Dat succes krijgt nu ook een vervolg in de bioscoop.

De foute vrienden zijn Begijn Lebleu, Jeron Dewulf, Thomas Smith en nieuwkomer Christophe Stienlet. De opnames zijn inmiddels achter de rug en de film wordt op 1 april in de bioscopen verdeeld door Kinepolis...

Na het overweldigend succes van de Move tegen Pesten vorig jaar roepen Ketnet en het Vlaams netwerk Kies Kleur tegen Pesten dit jaar alle Vlaamse kinderen op om in actie te komen als ze pesterijen zien of horen. ‘Horen, Zien & Doen‘ is dit jaar dan ook het motto van de Vlaamse Week tegen Pesten, van 6 tot 13 februari. Dit jaar geen Move tegen Pesten (dat is een tweejaarlijks...

De leden van het Antwerpse combo Capsule werken al enkele maanden aan een opvolger voor 'Chronisch', hun plaat uit 2013. Voor de release van hun nieuwste, werktitel 'Alice', is het nog wachten tot najaar 2015, maar zaterdag 24 januari presenteren zij alvast een toonmoment van dit work-in-progress tijdens de Antwerpse Klepperkes in de Arenberg.

Capsule’s 'Alice' wordt een eigentijdse ode aan ‘Alice in Wonderland’, het tijdloze meesterwerk van Lewis...

De boekenverkoop van papieren boeken in Vlaanderen ging in 2014 met 1,9% achteruit. De eerste helft van 2014 voorspelde niet veel goeds, maar in de tweede helft van het jaar kende de boekenverkoop een heropleving, waardoor de daling vrij beperkt is gebleven, tot tevredenheid van uitgevers en boekhandelaren. De verkoop van e-books steeg van 1,2% naar 2,9% van de totale boekenmarkt, een stijging met 140%, meer dan een verdubbeling.

Terwijl...

Kletskoek 2015

Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie! Net als anders kijkt Kletskoek niet zo nauw bij het regelen van de beste acts voor een nieuwe smakelijke editie. Kletskoek serveert vers van de Aziatische toko; rauwe deephouse & gewokte techno! Deze keer gebracht door namen als Dominik Eulberg,...

Pagina's