Vanaf maandag 15 december tot en met vrijdag 19 december ondersteunt 'Blokken' volop de actie 'Music For Life' van Studio Brussel. In een speciale 'Blokken For Life'- week nodigt Ben Crabbé elke dag twee bekende collega-quizmasters uit die spelen voor één goed doel dat Ben gekozen heeft. Tien coryfeeën van de Vlaamse quizgeschiedenis ondergaan voor één keer braaf zelf de vragen en hopen te scoren op het Blokkenbord.

...

Met ‘Fata Morgana’, een zelfgeschreven Nederlandstalig nummer verpakt in een frisse internationale sound, laat Gene Thomas wederom een nieuw facet zien en horen van zijn muzikale veelzijdigheid. Na de succesalbums 'Dichterbij' (2004), 'Evenwicht' (2005) en 'Ontvlambaar' (2012), brengt de voormalig leadzanger van de succesformatie X-Session in 2015 een gloednieuw solo album uit. Volgend jaar wordt voor Gene trouwens ook een feestjaar, want hij is dan immers 20 jaar actief bezig...

Het achtste studioalbum van Macy Gray, getiteld ‘My Way’, reflecteert een nieuwe weg in haar carrière. Nadat ze bij een kleiner indie label terecht kwam, heeft ze heel wat soul searching ondergaan en bedacht wat voor een artiest ze is. Dat is ook wat de plaat voorstelt: wie ze vandaag is, als muzikante, zangeres, maar ook als vrouw en moeder. De nummers zijn erg persoonlijk, want ze wil dat de...

Time Of Our Lives” is de vierde single uit het nieuwste Pitbull album “Globalization” dat sinds vrijdag in de winkel ligt. Deze keer werkt Mr. Worldwide samen met niemand minder dan Ne-Yo!

Bekijk de lyric video hier: http://youtu.be/FUak2C_KEeU...

Na het succes van “Can’t Rely On You” en de fantastiche samenwerking met Sigma komt Paloma Faith met een nieuwe single.

Ready For The Good Life” werd als bonus track toegevoegd aan de re-issue van ‘A Perfect Contradiction’. De track werd geproduced door Klas Åhlund, die al eerder samenwerkte met Eagle-Eye Cherry, Robyn, Tove Lo, Madonna, Kylie Minogue,..

Idolator zei het volgende over de track: “The song is a funky...

Oscar genomineerde actrice Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) vertolkt de rol van Annie, een gelukkig opgewekt pleegkind dat opgroeit in New York.

Als baby werd ze door haar ouders achtergelaten in een weeshuis waar een gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz) haar het leven zuur maakt. Maar alles verandert wanneer de rijke New Yorkse burgemeester kandidaat Will Starcks (Jamie Foxx) het advies volgt van zijn briljante medewerkster Grace...

In 2013 lieten ze The Barn als betoverd achter. Twee jaar en een nieuw album later, komen ze terug naar Rock Werchter. Alt-J zal op vrijdag 26 juni geweldig intense muzikale momenten laten optekenen. Dat staat vast. Ze vervoegen Foo Fighters, Muse en Pharrell Williams die eerder reeds aangekondigd werden voor Rock Werchter 2015. Snel weer meer festivalnieuws.

Alt-J, dat is magische muziek uit het noorden van Groot-Brittannië. Alt-J is...

Karl Vannieuwkerke, Bart De Pauw, Natalia, Urbanus, Koen Wauters, Cath Luyten, Jonas Van Geel, Bart Cannaerts, Jelle Cleymans, … het is maar een greep uit het indrukwekkende lijstje BV’s die de voorbije weken aantraden in Beste Kijkers, aan de zijde van ofwel Tine Embrechts, ofwel Sven De Ridder.

Na wekenlang teasen, smeken, plagen, vriendelijk verzoeken en verlangen naar een tête-à-tête met zijn idool Ben Crabbé, kreeg Sven De Ridder vorige...

Wanneer is iemand te oud om met de wagen te rijden? Moet boven een bepaalde leeftijd het rijbewijs worden afgenomen? Of moeten jaarlijkse rijvaardigheidstesten verplicht worden vanaf een bepaalde leeftijd? Om de zoveel tijd laait die discussie op. Telefacts Laat stapt aan boord bij Britse autobestuurders die 100 jaar oud zijn.

“Komt er iemand van links? – Neen, my dear. Zet je richtingaanwijzer maar aan. Je bent een zeer...

Wanneer Moeder Porrez (Sien Eggers) ontdekt dat Safety First een bioscoop gaat bewaken - in aflevering 5 op woensdag 26 november 2014 - nodigt ze zichzelf uit om mee te komen. Ze heeft wel zin in een filmpje, maar Dirk (Bruno Vanden Broecke) heeft zich daar niet op voorbereid. Gelukkig voor zijn moeder laat Dirk zich al snel ompraten: “Oké, ge moogt mee, maar houd ne focus on the film...

Anderlecht en Galatasaray: beide elftallen staan onderaan in hun UEFA Champions League groep. Op woensdag 26 november 2014 knokken ze om 20.20 beiden voor een 3de plaats. Voor RSCA is in theorie zelfs een 2de stek nog haalbaar, als Arsenal niet gaat winnen van de Duitse krachtpatsers van Dortmund. Na de memorabele 3-3 op Arsenal is een overwinning op de Turkse kampioen een haalbare kaart voor paarswit.

Om een ticket...

Pagina's