Meer dan een miljoen kijkers – 1.022.161 om precies te zijn – voelden de nostalgie vorige week opborrelen tijdens de eerste aflevering van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien. Deel 1 van het tweeluik was goed voor een marktaandeel van 46,3% (VVA 18-54, live +5). De rerun op zondag lokte nog eens 143.578 kijkers (live +3) naar het scherm. Op vrijdag 29 augustus 2014 wordt de zomervakantie –...

Koen Wauters heeft dinsdag een MRI laten nemen en de diagnose luidt als volgt : een gescheurde discus tussen de onderste wervels. Een letsel dat vanzelf terug heelt mits voldoende rust. Met als gevolg dat er minimum 3 tot 6 weken nodig is om te genezen. Als Koen te snel weer voluit aan de slag gaat is de kans op herval of een erger letsel groot volgens de specialisten. Dat...

De Line-up voor Play Festival 2014 is compleet: The Hickey Underworld, Afterpartees, The Spectors, Birth Of Joy, Piquet, Rusty Roots en Mon-O-Phone vervolledigen de affiche! Werden eerder al bevestigd: Magnus, Gruppo Di Pawlowski, Drums Are For Parades, Warhola, Hydrogen Sea, STUFF., Double Veterans, Oaktree, Inwolves, And They Spoke In Anthems, Yawns, Ella The Bird, Parasite Single en Get Your Gun.

Play Festival vindt plaats op zaterdag 4 oktober in Muziekodroom....

She Came To Give It You” is de tweede single uit het aankomende Usher album. Voor de track werkte hij samen met twee van de grootste namen uit de music scene, Nicki Minaj verzorgt een deel van de vocals en Pharrell is de producer van de song.

Je kan de video hier bekijken: http://youtu.be/U-93LzZM1y0...

Het jaarlijkse eerbetoon aan Johnny Cash dat al sinds 2008 in Eindhoven georganiseerd wordt door de Johnny Cash tribute band Def Americans, is uitgegroeid tot een tweedaags evenement met op beide dagen een verschillend en gevarieerd programma.

Op vrijdag 12 september vindt een speciale Memorial uitvoering plaats van de succesvolle theatershow House of Cash. Bezoekers kunnen vanaf 19.30 u hun zitplaatsen innemen, om 20.00 u wordt de show van Def...

Een eerste single ‘The Only Way Out’ verschijnt op dinsdag 9 september. Op 17 oktober verschijnt het nieuwe & 6e studio album ‘Man on the Run’ van Amerikaanse rockers BUSH, de opvolger voor het succesvolle ‘The Sea Of Memories’ dat in 2011 verscheen na een lange sabbatical.

Man On The Run is een album waar naar uitgekeken wordt want BUSH (= vocalist/guitarist Gavin Rossdale, guitarist Chris Traynor, bassist Corey Britz...

Dit najaar dompelt gastheer Adriaan Van den Hoof bekende Vlamingen in een bad vol normale mensen. In de nieuwe panelshow Normale mensen bewijzen zijn bekende gasten vanaf 2 september dat de roem hen niet naar het hoofd is gestegen, en dat ze zelf nog een beetje normaal zijn gebleven. Wie het normaalst is, en normale mensen het best weet in te schatten, wint Normale mensen.

Zoals de titel doet vermoeden,...

Na niet minder dan 41 nummer 1 hits start de legendarische Amerikaanse producer en songwriter David Malloy in februari 2011 met Teen Hoot. Met het project geeft hij jonge artiesten een online platform om hun talent aan de wereld te demonstreren. Teen Hoot groeide uit tot een waar social mediafenomeen en is intussen goed voor bijna een miljard YouTube views in 173 verschillende landen!

Heel wat tienerartiesten, zoals de 18-jarige...

OP12 maakt ook dit najaar tijd voor jonge en experimentele televisie. Onder de noemer ‘TV Lab: de week van jong geweld en experiment’ worden vanaf maandag 8 september zeven nieuwe programmaformats voorgesteld. De kijker kiest er het beste uit. Daarnaast presenteert OP12 dit najaar vanaf maandag 15 september onder meer drie nieuwe reguliere programma’s en een nieuw seizoen van Boost. Naast de jongeren komen uiteraard ook de andere doelgroepen van...

Radio 2 verwelkomt heel wat nieuwe presentatoren dit najaar. Britt Van Marsenille wordt naast Anja Daems en Cathérine Vandoorne de derde gastvrouw van het programma "De Madammen" en Sven Pichal presenteert vanaf 8 september dagelijks "De inspecteur". Op zaterdagmorgen blikt Sporzagezicht Ruben Van Gucht terug op de actualiteit van de voorbije week in zijn eigen ontbijtshow.

De eerste week van september is "Vraag-het-aan-week" op Radio 2. Van maandag 1...

Vorige week stelde Eefje de Visser haar nieuwe single 'Er Is' voor. Met 'Er is' geeft Eefje iedereen de soundtrack om de zomer mee af te sluiten en de herfst mee te verwelkomen. 'Er Is' is de nieuwste single uit Eefje de Visser's album ‘Het is’ dat uitkwam op 10 februari 2014 in België via Roughtrade.

De videoclip is opgenomen in Ierland en kan je hier bekijken. Gisterenavond speelde...

Pagina's