Een certitude in de geschiedenis van Belpop en ver daarbuiten op de kalender gesignaleerd: zus-broerformatie K's Choice komt op dinsdag 19 mei Nijdrop inpakken.

De groep verantwoordelijk voor tijdloze hits als Not An Addict en Almost Happy is helemaal terug. In 2015 stapt K’s Choice opnieuw op het voorplan met een gloednieuw album 'The Phantom Cowboy'. Na tal van carrièrewendingen (waaronder solowerk van Sarah en Gert Bettens’ eigen...

Live Nation kondigt vandaag de tourdata aan van Madonna's langverwachte 'Rebel Heart Tour'! De popkoningin doet 35 steden aan, waarvan 14 in Europa. Nadat Madonna eerder al te gast was op Werchter Boutique en in het Koning Boudewijnstadion, concerteert ze nu voor het eerst indoor in ons land, op zaterdag 28 november in het Sportpaleis met de 'Rebel Heart Tour' geproduceerd door Live Nation Global Touring.

"Madonna is nog altijd...

“Elastic Heart” is de nieuwste single uit het recenste Sia album “1000 Forms Of Fear”. In de video zien we opnieuw een schitterende Maddie Ziegler, die al eerder in de “Chandelier” video te zien was en we allemaal kennen uit de tv-show ‘Dance Moms’. Naast Maddie zien we ook Hollywood-acteur Shia LeBeouf. Elk stellen ze twee tegenoverstelde delen van Sia’s persoonlijkheid voor die het met elkaar uitvechten.

De video werd...

Een half jaar geleden vierde Playboy zijn 60 jarig bestaan in club Noxx te Antwerpen. Afgelopen weekend stonden de schaars geklede dames opnieuw paraat in de club tijdens de Playboy World Tour.

Kort na middagnacht werden de eerste bunnies losgelaten op het publiek. Ze genoten eerst van een glaasje champagne aan één van de VIP tafels om in de stemming te komen, waarna alle remmen los gingen. Hun sensuele heupbewegingen...

Vanaf vandaag –maandag 2 maart 2015– worden vijf grote pleinen vrijgemaakt voor de plaatsing van de imposante Mijn Pop-uprestaurant!-constructies. De Aalsterse Grote Markt, de Antwerpse Gedempte Zuiderdokken, de Brusselse Vismarkt, de Hasseltse Kolenkaai en het Zeeheldenplein in Oostende worden helemaal klaargestoomd voor het jonge keukengeweld dat er binnenkort hun pop-uprestaurant opent.

In de zeer vroege uurtjes werden met man en macht en met immense kranen de pop-ups neergepoot in Antwerpen,...

Na het overdonderend succes van de single ‘Onze Vader’ en de dubbel-cd ‘Back to Back: Will Tura & Christoff’, lanceert Christoff nu een nieuwe single van zijn recentste soloalbum ‘Altijd Onderweg’. Na de nummer 1-hits ‘M’n Beste Vriend’ en ‘Voor Jou’ is dit Christoffs derde single van ‘Altijd Onderweg’.

Het album, dat in de zomer van 2014 werd uitgebracht, is ondertussen één van de vele successen die Christoff aan zijn...

Nog één headlinerspot voor de komende editie van Rock Werchter wachtte op invulling. Bij deze is dat gebeurd. Mumford & Sons headlinen de 2de dag van Rock Werchter 2015. Het wordt een blij weerzien met Marcus Mumford en zijn bende op vrijdag 26 juni.

Mumford & Sons hebben een naam die degelijkheid uitstraalt. Zo klinkt de Londense groep rond Marcus Mumford ook. Ze maakt grootstedelijke volksmuziek die bol staat van...

Wat is volgens Gunter Lamoot de link tussen koningin Fabiola en een attractie in de Efteling? Zijn Zaki en Jo De Poorter in dezelfde straat geboren? En was de eerste auto van William Boeva echt een Mini Cooper? Eline Claeys (20) uit Sint-Ulriks-Kapelle en Marc Geerts (56) uit Buggenhout-Opdorp zijn de moedige kandidaten die de negen bekende Vlamingen trachten te doorgronden in De Waarzeggers op dinsdag 3 maart 2015.

Liegt...

Acht Oscarnominaties, de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol, een Golden Globe, een BAFTA, een Grammy Award-nominatie,… Deze en nog een zestigtal andere prijzen wist de Amerikaanse romantische komedie Silver Linings Playbook al te verzilveren. De televisiepremière met voormalig Sexiest Man Alive Bradley Cooper en Most Desirable Woman 2013 Jennifer Lawrence in de hoofdrollen is op dinsdag 3 maart 2015 te zien bij Vitaya.

De prent van regisseur David O. Russell...

Bijna de helft van alle buitenshuis werkende vrouwen doet dat deeltijds, terwijl van de mannen maar tien procent deeltijds werkt. Veel beroepen zijn ook nog altijd of mannelijk of vrouwelijk. Is er in vergelijking met vijftig jaar geleden eigenlijk iets veranderd? Dat zien we in de tweede aflevering van 'De werkende mens', over beroepen en rolpatronen. In de aanloop naar de Internationale Vrouwendag (8 maart). Op dinsdag 3 maart om...

Sven Nys heeft zowel op professioneel vlak als privé een emotioneel zwaar jaar achter de rug. Ontlading zoekt en vindt hij tijdens zijn korte skivakantie in de Zwitserse bergen, twee dagen na zijn laatste rit dit seizoen. Telefacts was erbij en brengt op dinsdag 3 maart 2015 een openhartige reportage met de veldrijder.

Cathérine Moerkerke vergezelt Sven Nys, zijn zoon en beste vriend Sven Vanthourenhout op skireis. “Wat mij is...

Pagina's