Prince en Warner Bros Records hebben op 18 april jl. een nieuwe samenwerking aangekondigd. De nieuwe deal omvat niet alleen de release van een album met niet eerder verschenen materiaal, maar ook de rechten van het oude hit materiaal van Prince, dat weer terug komt bij de artiest zelf. Warner Bros Records wordt de exclusieve wereldwijde licentiehoudervan al het Prince materiaal van 1978 tot de jaren negentig.

Voor de Prince...

'Breaking Away', een dijk van een nummer over vrijheid, is de tweede single van Admiral Freebee uit zijn nieuw nummer 1 album 'The Great Scam' dat sinds de release op 28 februari nog steeds top10 staat in de officiële albumlijst.

Vandaag vertoefde Admiral Freebee in Nederland voor de opnames van de legendarische 2 meter sessies met de al even legendarische Jan Douwe Kroeske.  De sessie wordt in juni uitgezonden bij onze...

Melanie De Biasio is een ruwe diamant die aan de oppervlakte kwam door haar opmerkelijke tweede album ‘No Deal’, dat in maart 2013 verscheen.

Geboren in een familie vol muziekliefhebbers, volgt ze een klassieke opleiding dwarsfluit en komt ze op haar vijftiende terecht in een rockband geïnspireerd door de helden van toen, Nirvana en Jeff Buckley. Na haar doortocht op het Koninklijke Conservatorium van Brussel wordt ze de stem van...

rie maanden na de commerciële lancering heeft Stievie al meer dan 20.000 trouwe gebruikers: live, maar vooral uitgesteld op de dag van uitzending zelf. Vanaf vandaag kan je met Stievie ook alle tv-programma’s opnemen en bewaren op je tablet of smartphone. Genieten van jouw moment, jouw tv-programma kan dus voortaan ook zonder internet-verbinding.

Als strategisch innovatieplatform, blijft Stievie investeren in nieuwe features. De feedback van abonnees en proefabonnees is daarbij...

Dit weekend verwacht de organisatie een grote publieksopkomst op Festival aan Zee. De tiende editie van Festival aan Zee pakt dit jaar uit met een attractieve affiche en werd daar bovenop gratis. Dit in combinatie met de aangename temperaturen die voorspeld worden, zorgt ervoor dat het alle hens aan dek is bij de organisatie. Er komen ontzettend veel reacties binnen van geïnteresseerden en dus zal het gezellig druk worden.

Om...

Vandaag werd de campagne “Ik Kies Voor Kunst” voorgesteld door de Vlaamse kunst- en cultuursector in het Wiels Centrum voor Hedendaagse Kunst. Kunst en cultuur maken onlosmakelijk deel uit van het leven van elke mens en van onze hele samenleving. Op ontelbare momenten worden we er – vaak onbewust - mee geconfronteerd. Vanaf nu kan iedereen zijn stem voor kunst uitbrengen op de website ikkiesvoorkunst.be

Kunst en cultuur...

Met veel plezier presenteren we je opnieuw een aantal recente bevestigingen voor Pukkelpop 2014. Zo beweerde hiphopfenomeen Tinie Tempah zijn vorige Pukkelpoppasage dat zijn volgende stap de Main Stage zou zijn. Hij houdt woord op vrijdag 15 augustus. De Amerikaanse rockers Jimmy Eat World zie je er dan weer op zaterdag 16 augustus.

Naast eerder aangekondigde Balthazar wordt de nationale vlag verdedigd door Amatorski, The Van Jets, Oscar And The...

Actrice Katrien De Ruysscher, dokter Judith in THUIS, is zwanger van haar derde kindje. Katrien is uiteraard zeer blij met deze gezinsuitbreiding en stelt het goed.

Het kindje wordt verwacht eind oktober. De makers van THUIS geven voorlopig niet prijs hoe Katriens zwangerschap in de verhaallijn van THUIS verwerkt zal worden. 

De fans van Deadline 14/10 herinneren zich ongetwijfeld Viv Van Dingenen nog in deze voorloper van Deadline 25/5. Van Dingenen kroop er in de huid van Veerle Goddaert, de campagneleidster van Bert Coenen (Peter Van den Begin), die hem koste wat het kost de burgemeesterssjerp  wou bezorgen. Grote verrassing was echter dat Goddaert de lakens deelde met de woordvoerder van de concurrerende kandidaat-burgemeester en dat zij samen met hem in...

“Helderziende lost al uw problemen op.” Ook al zulke briefjes in de bus gekregen? Op donderdag 24 april gaat Koppen langs bij een medium dat voor 450 euro allerlei problemen oplost met spirituele dansen. Daarnaast brengt het magazine donderdag een reportage over de jacht in Zuid-Afrika, een paradijs voor trofeejagers.

Wild Van Zuid-afrika

"Vorig jaar vroegen we aan Kwinten (12): wat wil je voor je communie? Een groot feest of...

Visbar STORM won de wildcard en blijft al zeker open tot dinsdag 20 mei 2014. Voor de andere vier pop-uprestaurants wordt het spannend, want over twee weken moet één van hen de deuren sluiten. Welke pop-ups in aanmerking komen voor sluiting, beslissen de recensenten die in de uitzending van donderdag 24 april 2014 op pad gaan in de verschillende steden. De vijf zaalverantwoordelijken zullen elkaars restaurant bezoeken en elke pop-up...

Pagina's