Na het succes van “Can’t Rely On You” en de fantastiche samenwerking met Sigma komt Paloma Faith met een nieuwe single.

Ready For The Good Life” werd als bonus track toegevoegd aan de re-issue van ‘A Perfect Contradiction’. De track werd geproduced door Klas Åhlund, die al eerder samenwerkte met Eagle-Eye Cherry, Robyn, Tove Lo, Madonna, Kylie Minogue,..

Idolator zei het volgende over de track: “The song is a funky...

Oscar genomineerde actrice Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) vertolkt de rol van Annie, een gelukkig opgewekt pleegkind dat opgroeit in New York.

Als baby werd ze door haar ouders achtergelaten in een weeshuis waar een gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz) haar het leven zuur maakt. Maar alles verandert wanneer de rijke New Yorkse burgemeester kandidaat Will Starcks (Jamie Foxx) het advies volgt van zijn briljante medewerkster Grace...

In 2013 lieten ze The Barn als betoverd achter. Twee jaar en een nieuw album later, komen ze terug naar Rock Werchter. Alt-J zal op vrijdag 26 juni geweldig intense muzikale momenten laten optekenen. Dat staat vast. Ze vervoegen Foo Fighters, Muse en Pharrell Williams die eerder reeds aangekondigd werden voor Rock Werchter 2015. Snel weer meer festivalnieuws.

Alt-J, dat is magische muziek uit het noorden van Groot-Brittannië. Alt-J is...

Karl Vannieuwkerke, Bart De Pauw, Natalia, Urbanus, Koen Wauters, Cath Luyten, Jonas Van Geel, Bart Cannaerts, Jelle Cleymans, … het is maar een greep uit het indrukwekkende lijstje BV’s die de voorbije weken aantraden in Beste Kijkers, aan de zijde van ofwel Tine Embrechts, ofwel Sven De Ridder.

Na wekenlang teasen, smeken, plagen, vriendelijk verzoeken en verlangen naar een tête-à-tête met zijn idool Ben Crabbé, kreeg Sven De Ridder vorige...

Wanneer is iemand te oud om met de wagen te rijden? Moet boven een bepaalde leeftijd het rijbewijs worden afgenomen? Of moeten jaarlijkse rijvaardigheidstesten verplicht worden vanaf een bepaalde leeftijd? Om de zoveel tijd laait die discussie op. Telefacts Laat stapt aan boord bij Britse autobestuurders die 100 jaar oud zijn.

“Komt er iemand van links? – Neen, my dear. Zet je richtingaanwijzer maar aan. Je bent een zeer...

Wanneer Moeder Porrez (Sien Eggers) ontdekt dat Safety First een bioscoop gaat bewaken - in aflevering 5 op woensdag 26 november 2014 - nodigt ze zichzelf uit om mee te komen. Ze heeft wel zin in een filmpje, maar Dirk (Bruno Vanden Broecke) heeft zich daar niet op voorbereid. Gelukkig voor zijn moeder laat Dirk zich al snel ompraten: “Oké, ge moogt mee, maar houd ne focus on the film...

Anderlecht en Galatasaray: beide elftallen staan onderaan in hun UEFA Champions League groep. Op woensdag 26 november 2014 knokken ze om 20.20 beiden voor een 3de plaats. Voor RSCA is in theorie zelfs een 2de stek nog haalbaar, als Arsenal niet gaat winnen van de Duitse krachtpatsers van Dortmund. Na de memorabele 3-3 op Arsenal is een overwinning op de Turkse kampioen een haalbare kaart voor paarswit.

Om een ticket...

Stevent de Vlaming af op een burn-out? Ook getest op mensen zoekt het uit op woensdag 26 november. 26.254 mensen hebben al deelgenomen aan de enquête en de eerste resultaten zijn confronterend.

Marcel Vanthilt zoekt woensdag ook uit of een ijsbad het lichaam sneller helpt te herstellen na een sportieve inspanning. En heeft wat we horen een invloed op wat we proeven?

Burn-outenquête

Stevent de Vlaming af op een burn-out?...

Kleine helden’ wordt de titel van de nieuwe reeks van Rudi Vranckx. Dat maakte hij vandaag bekend op zijn Facebookpagina 'In het spoor van Rudi Vranckx'. In ‘Kleine helden’ geeft Vranckx een gezicht aan gewone mensen die overal ter wereld in de moeilijkste omstandigheden boven zichzelf uitstijgen en het verschil maken. De reeks wordt uitgezonden in 2015, maar ‘the making of’ is naar goede gewoonte al vanaf begin december te...

Het tweede seizoen van WAT ALS? ging in februari 2013 bij 2BE in première en gooide aansluitend ook op VTM hoge ogen. Sindsdien wist dit comedy-geesteskind van productiehuis Shelter tal van internationale prijzen in de wacht te slepen. Na een Gouden Roos, de gouden medaille op het World Media Festival in Hamburg en de Rockie Award op het BANFF World Media Festival in Canada, bleef de internationale waardering voor WAT...

2015 ziet er nu al uit als een jaar vol muzikale hoogtepunten, maar deze comeback ziet er nog nét iets veelbelovender uit dan al de anderen! System of A Down kondigt een uitzonderlijke tournee aan, die als voornaamste doel heeft om de honderdste verjaardag van de Armeense genocide te gedenken.

De Amerikanen, ook bekend als het acroniem SOAD, ontbinden hun duivels al sinds hun oprichting in 1994 in California. Serj...

Pagina's