De TRIXTRAX avonden staan voor een reeks gratis toegankelijke concerten van jong aanstormend talent van eigen bodem in het Trix Café.

Fùgù Mango

In 2013 opgericht in het Brusselse, FùGù MANGO is een band die voortvloeit uit een grote liefde voor dance, afrobeats en indiepop. Denk Yeasayer of Animal Collective, maar met een typisch Waals-klinkende twist. Ze zetten hun eerste grote stappen als support act van zowel Jungle als Vampire...

Vanaf vandaag, maandag 26 januari, zal Tomorrowland gedurende twee weken elke dag verschillende headliners aankondigen die zullen optreden op 24, 25 & 26 juli. Er wordt opnieuw plaats gemaakt voor heel wat welklinkende beleving met lokale dj’s, beloftevolle producers, gevestigde waarden, baanbrekend talent en flamboyante wereldsterren.

Op zondag 26 juli zal de dj-booth op het fenomenale operapodium plaatsmaken voor 80 live muzikanten. Het Nationaal Orkest van België, onder leiding van...

Op dinsdag 27 januari 2015 laat presentatrice Rani De Coninck opnieuw negen bekende Vlamingen vertellen, misleiden en er plezier in vinden om de twee deelnemers op het verkeerde been te zetten als De Waarzeggers. In deze vierde aflevering worden de spelbordvakken gevuld met Eline De Munck, Sofie Dumont, Gunter Lamoot, Katja Etsin, Herman Verbruggen, William Boeva, Zaki, Véronique De Kock en Jo De Poorter.

Is Herman Verbruggen familie van Jozef...

Westerse vrouwen die de prooi worden van een Noord-Afrikaanse man. Zogezegd voor de liefde, maar eigenlijk voor het geld. Het is een praktijk die meer en meer voorkomt en waar Buitenlandse Zaken vrouwelijke toeristen uitdrukkelijk voor waarschuwt. Hoe wordt het probleem aangepakt? En worden vrouwelijke toeristen echt constant aangesproken op hun vakantiebestemming?

Cathérine Moerkerke trekt naar de populaire Egyptische badplaats Hurghada. Met een verborgen camera ontmaskert ze de liefdesoplichters.

Liefdesoplichting...

Tweeling uit de derde kleuterklas krijgt hoofdrol in Iedereen Beroemd

Vanaf dinsdag 27 januari krijgt Iedereen Beroemd er twee nieuwe beroemdheden bij. Louis en Marcel, identieke tweelingbroers uit de derde kleuterklas, zijn vastberaden om elke week een wereldprobleem op te lossen. De vragen komen van ministers, politici en professoren die hun hoofd al jaren breken over moeilijke vraagstukken. Maar met hun kinderlijke fantasie vinden ze voor elk probleem een eenvoudige...

Gisteren was Kim Clijsters te gast in Ketnet King Size, de weekendochtendshow van Ketnet. Ze kwam er een Ketnet-wedstrijd voorstellen naar aanleiding van de Diamond Games. Haar dochtertje Jada was er ook bij en die had haar mama wel eens graag 'besnotterd' gezien onder de 'snotdouche': een spelletje waarbij de ouders van Ketnetters een douche met snot krijgen.

En zo belandde Kim Clijsters samen met een wildvreemde papa onder de...

Bringing The World The Madness

Gebroeders Dimitri en Michael Thivaios, beter bekend als de Belgische trots binnen de Electronic Dance Music (EDM) scène Dimitri Vegas & Like Mike, trapten afgelopen maand hun wereldtour af in hun thuisland. Het Antwerps Sportpaleis werd in een mum van tijd uitverkocht voor twee opeenvolgende edities van hun adembenemende show ‘Bringing The World The Madness’. Het is een vervolg op hun spektakel ‘Bringing Home The Madness’ van in 2013 en...

Idolen zijn er om aan toe te geven : Pascal Deweze (Sukilove, Broken Glass Heroes, Metal Molly,...) en Nicolas Rombouts (Dez Mona, Guido Belcanto,...) brengen ons hun tribute aan... Claude François. Reeds van in hun prille kinderjaren is hij hun Franse muzikale held. Pascal deed op z'n 5de al semi-zedige zaken met enkele opgetrommelde Clodettes uit z'n klas, Nicolas ontdekte de muziek van de man zelve via cassettes van zijn...

Een gouden keel, een ontwapende performance en pianist Rob van Zandvoort; in Altijd Alles zingt Lucretia van der Vloot (bekend van o.a Big, Black & Beautiful) de mooiste liedjes uit haar bijna 25-jarige theatercarrière, aangevuld met nieuwe songs. De meeste songs zijn speciaal voor Lucretia geschreven. Een programma met prachtige Nederlandstalige songs.

Met haar stem kan zij je hart verwarmen en verscheuren. Brengt zij je tranen van ontroering of juist...

De line-up van het jaarlijks reggaefestival is helemaal rond. Capital Letters bracht in ‘79 al een gewaardeerd en veelbelovend roots-album uit met ‘Headline News’.Anno 2015 staan ze weer met volle goesting op het podium met een gloednieuw album. Talisman, eveneens uit Engeland en opgericht in dezelfde periode, opent voor Capital Letters. Afsluiten doen we traditioneel met een heavy soundsystem, dit keer uit eigen land: Ionyouth.

Capital Letters ontstond in...

Liesa Van der Aa is voor de voorstelling van 'WOTH' tijdens More Music! op 15 april, op zoek naar 30 figuranten (M/V) van 18 tot 99 jaar.

Op dit moment brengt Van der Aa haar nieuwe plaat 'WOTH' uit. 'WOTH' wordt tijdens MM! live gebracht als een voorstelling over de Oude Egyptische dodenceremonie 'The Weighing Of The Heart', waarbij het hart van de dode wordt afgewogen.

Van der...

Pagina's