Ze mogen dan wel oude rotten in hun vak zijn, hun speurdersinstinct zijn ze nog lang niet kwijt. Gemiddeld 873.000 kijkers (live 3) zagen in de eerste aflevering van Vossenstreken hoe commissaris Sara Roose (Barbara Sarafian) en haar bijzondere team van rechercheurs een cold case van jaren geleden wisten op te helderen. De start van Vossenstreken was goed voor een marktaandeel van 30,5% (VVA 18-54).

Op maandag 26 januari 2015...

Na een eerste overwinning van de jeugd, strijden in de tweede aflevering van Beat da Bompaz op maandag 26 januari 2015 opnieuw drie nieuwe bompaz en drie jonge bekende Vlamingen voor de eer van hun generatie.

“Mannen of vrouwen, dat maakt niet uit, we kunnen ze allemaal aan.”, klinkt het strijdlustig bij de bompaz. Meteen gevolgd door “Wauw.” “We zagen daar drie knappe vrouwen afkomen met alle drie lange benen....

Vanaf maandag 26 januari 2015 brengt 2BE het vervolg van de prestigieuze Amerikaanse dramareeks Homeland. De vorige drie seizoenen bij 2BE konden rekenen op een trouw publiek van gemiddeld 219.000 kijkers en een marktaandeel van 16,7% (VVA 18-44).

Naast het vierde seizoen van Homeland, start op maandagavond 26 januari ook het vervolg van het negende seizoen van Bones om 20.35, dat erna meteen gevolgd zal worden door het tiende seizoen....

Exact twee weken geleden maakte presentatrice en journaliste Frieda Van Wijck voor het eerst haar entree bij VTM in de tweede aflevering van De Waarzeggers. Vanaf maandag 26 januari is ze een week lang, tot vrijdag 30 januari 2015, te zien in De Keuken van Sofie om 18.00. Frieda is immers de gloednieuwe kookgaste van VTM-chef Sofie Dumont.

Gewoontegetrouw maakt Sofie op maandag 26 januari een gerecht uit de jeugdjaren...

De vierde aflevering van Ja Jan gaat verder in Tanzania, waar Jan met de mensen van het CCBRT-ziekenhuis op pad is om fistelpatiëntes te overtuigen zich te laten opereren. Terug in België wordt hij mee op sleeptouw genomen door Amerikaanse mormonen, duikt hij onder in de tuningwereld, draait hij verder in zijn circusrad én moet hij op één wiel rijden met een crossmotor.

“Tanzania, dat was een cultuurshock. Hoe

...

De Mens krijgt ‘Nooit Genoeg‘. Naast de titel van hun nieuwste worp is dat ook gewoon een onvoldongen feit. In 2012 vierden ze hun twintigste verjaardag nog uitgebreid maar nadien stilzitten deden ze niet. Want twee jaar concertpauze later is De Mens terug met een nieuwe plaat én een concert in Nijdrop.

Na de passage van Frank Vander linden op onze Elvis Tribute Night, komt hij nu terug met...

Iedereen, van Brussel tot Luik of waar dan ook in België kan vanaf vandaag op ieder apparaat “Afscheid van de taal” van Jean-Luc Godard (winnaar van de Grand Prix op het Cannes Film Festival van 2014) ontdekken.

Door deze unieke manier van...

Voor de video van zijn nieuwste single deed Bob Sinclar een oproep op sociale media aan zijn vrouwelijke fans om massaal beelmateriaal van zichzelf in te sturen voor zijn nieuwe video. Uit de meer dan 200 (!) inzendingen werd een maand lang gewerkt aan een selectie die te zien is in de uiteindelijke video.

Horror is de laatste jaren terug in. We zien het duistere steeds vaker opduiken in de populaire cultuur. Kijk maar naar het recente succes van het theatergezelschap Abattoir Fermé – die met hun huiveringwekkend toneel onder meer de Vlaamse cultuurprijs binnenhaalden – of de grote belangstelling voor horror-blockbusters als de ‘Paranormal Activity’-films.

Horror spreekt een van onze basisemoties aan, een emotie gelinkt aan ons oerinstinct om te overleven: angst. En...

Studio 100 organiseert in het weekend van 14 &15 februari 2015 audities voor enkele nieuwe producties. Ben je een Vlaams(e) of Nederlands(e) meisje of jongen tussen de 13 en 25 jaar en heb je ervaring met acteren? Surf dan zeker naar www.studio100casting.be voor meer info.

Inschrijven kan tot en met 08/02/2015.

Op basis van de inschrijvingen wordt er een eerste selectie gemaakt en zal je op de hoogte gebracht...

Stefs eerste single Is dit nu later verscheen in 1990. En dat is dus alweer 25 jaar geleden. Een moment om bij stil te staan, maar dan wel met de blik naar voren en een explosie aan nieuwe songs!

Mooie waanzinnige wereld is de titel van het nieuwe album met bijhorende tour. Een gepassioneerde liefdesverklaring aan de wereld en aan het leven in alle schoonheid en lelijkheid. Als altijd raakt...

Pagina's