VRT Nieuws brengt vandaag, vrijdag 25 juli, vanaf iets voor 10.00 u. op Canvas live verslag uit van de eedaflegging van de nieuwe Vlaamse regering in het Vlaams parlement. Het commentaar is van Mark Van de Looverbosch.

Omstreeks 14.55 u. is er tweede uitzending van VRT Nieuws Live op Canvas, met de regeerverklaring door de nieuwe Minister President Geert Bourgeois in het Vlaams Parlement . In de Journaal-studio zorgt anker...

Het WK voetbal is nog maar net achter de rug en op vrijdag 25 juli staat alweer een belangrijke afspraak op de agenda met de start van de nieuwe competitie in de Jupiler Pro League. Stadion garandeert meer dan ooit een bijzonder boeiend seizoen, met uitzendingen op vrijdag-, zaterdag-, en zondagavond bij VTM, gehost door Maarten Breckx en Tom Coninx.

De 16 eersteklassers starten allemaal weer met een schone lei....

Eerste single “Chasing the Sun”, werd geschreven door Colbie Caillat (Jason Mraz, Taylor Swift), Jason Reeves en Toby Gad (Beyoncé, Fergie, Alicia Keys, One Direction). Het nummer is vanaf 29 juli te koop maar kan nu al voorbesteld worden op iTunes. De videoclip zal diezelfde dag in première gaan op VEVO.Hilary zit momenteel in de studio waar ze de laatste hand legt aan haar 5de studio album -haar eerste bij...

Op donderdag 16 juli jongstleden ondertekende de Gentse hiphopgroep Uberdope een platencontract bij Sony Music. Uberdope verbindt zich er toe haar volgende studio-album, het derde al intussen, uit te geven onder de vlag van het label. Vanzelfsprekend kijken de drie leden van Uberdope enorm hard uit naar deze samenwerking en hopen ze een samen een klein stukje nationale muziekgeschiedenis te schrijven.

De platendeal hing al een tijdje in de lucht....

In een tijdperk waarin videoclips steeds meer naar de achtergrond verdwijnen, zet Milow zijn traditie van spraakmakende videoclips met bravoure verder. De nieuwe video voor Against The Tide werd door het jonge regisseursduo Henri & Fidel (ook verantwoordelijk voor de ontroerende clip bij 'Leave A Light On' van Marble Sounds) gefilmd op vier continenten: in Zuid-Afrika, de VS, Frankrijk & Nederland, en Thailand.

Deze internationale aanpak sluit voor hen...

Ryan Adams bevestigde de release van zijn nieuw self- titled album ‘Ryan Adams’: de plaat ligt op 5 september in onze winkels. De Amerikaanse singer-songwriter producete het album eigenhandig in zijn eigen Pax Am Studios in Los Angeles. Eerste single ‘Gimme Something Good’ is het eerste materiaal dat hij naar buiten brengt sinds de release van zijn laatste album ‘Ashes & Fire’ uit 2011.

Fans die het album nu...

Vandaag start het vierdaagse Sfinks Mixed festival te Boechout. Voor het tweede jaar gratis en, zo besliste Vlaams minister Joke Schauvliege vorige week, voor het tweede jaar zonder subsidies. Voor de organisatie een onbegrijpelijke beslissing. Zeker na de inspanningen om Sfinks Mixed gratis te laten doorgaan en het festival op die manier toegankelijk te maken voor iedereen.

Vlaams minister Joke Schauvliege, bevoegd voor Cultuur, besliste vorige week dat Sfinks Mixed...

Op vrijdag 25 juli gaat de Belgische eerste klasse weer van start. Vanaf die dag zit u het hele voetbalseizoen lang goed bij Sporza. U geniet er van de wedstrijdverslagen én van de belangrijkste wedstrijdbeelden.

De Sporza-redactie volgt elke wedstrijd op de voet. U vindt bij ons niet alleen de tussenstanden, doelpuntenmakers, gele kaarten en rode kaarten. Elke wedstrijd wordt live gevolgd door een team van ervaren redacteurs. Luttele seconden...

Vanaf vandaag kun je huilen van het lachen met Bad Neighbours in de Belgische zalen. Seth Rogen, Zac Efron en Rose Byrne hebben de hoofdrollen in deze komedie over een jong koppel dat na de geboorte van hun baby noodgedwongen leeft naast het huis van een studentenvereniging.

Seth Rogen weet wel raad met paddo’s in nieuwe achter de schermen beelden:

...

Na "Happy" en "Marilyn Monroe" is "Come Get It Bae" de derde single uit het recenste Pharrell Williams album 'G.I.R.L.'. In de video zien we opnieuw een heleboel mooie vrouwen, waaraan het album is opgedragen. In de video zien we ook bad girl Miley Cyrus, waarmee Pharrell al eerder samenwerkte.

Je kan de video hier bekijken: http://youtu.be/UfGMj10wOzg...

Wie goed uit de voeten kan op zwemvliezen, moet aanstaande zondag naar het Q-Beach House in Oostende komen. Q-DJ’s Peter Verhoeven en Marcia Bwarody presenteren er vanaf 13.00u Zwemvlies Zondag, een ludieke loopwedstrijd op zwemvliezen!

Vijftig mannen en vijftig vrouwen nemen het tegen elkaar op in een zwemvliezenrace op het strand. Uiteraard zijn er ook de nodige hindernissen voorzien om het wedstrijdverloop nog wat spannender te maken. De eerste vrouw...

Pagina's