Recente filmtoppers én James Bond-klassiekers die furore maakten op het bioscoopscherm: filmliefhebbers zitten vanaf 30 augustus 2014 goed bij VTM om deze toppers ook op het kleine scherm, gezellig thuis te bekijken.

Op zaterdag brengt VTM televisiepremières, Oscarwinnaars en parels die je zeker -nog eens- moet gezien hebben. En op zondagavond valt geheimagent 007, zes weken lang hoogst persoonlijk binnen in de woonkamer voor een flinke portie spanning.

Drama,...

De vijfde editie van het Masters@Rock festival is vandaag van start gegaan en zal nog tot morgen duren. Vandaag passeren nog Agnostic Front, Biohazard En Papa Roach op ons podium. Morgen is het de beurt aan onder meer KAMELOT, en die hebben wat speciaals in petto: Arch Enemy-zangeres Alissa White-Gluz zal hen morgen vervoegen op het podium!

Een reden meer dus om morgen af te zakken naar de...

Op zaterdag 30 augustus vindt in Maastricht ‘200 jaar koninkrijk’ plaats onder het motto ‘Hello World’: een muzikaal- en kunstmodespektakel dat 200 jaar onafhankelijkheid en democratie in Nederland viert. Tal van artiesten, waaronder Belle Perez, treden er op voor de Nederlandse en Belgisch staatshoofden, en tal van andere prominenten.

Hello World! en Belle Perez

De staatshoofden en het publiek worden getrakteerd op een muzikaal spektakel zonder weerga, met Belle Perez...

Het gaat plots zeer snel voor de 20-jarige Lissa Lewis uit Putte-Kappellen. Vorige week kwam haar debuutsingle 'Gouden glimlach' uit, tipte Het Laatste Nieuws haar reeds als één van de grote Vlaamse beloftes van de Nederlandstalige pop en nu, een weekje later, kunnen we gerust stellen dat Lissa Lewis haar intrede in de Vlaamse showbizz niet gemist heeft!

Playlist Radio 2, "Lieveling" Ment TV en YouTube-hit!

'Gouden glimlach', de debuutsingle...

Vanaf 9 september roept VIJF elke dinsdag uit tot Thank God It’s Tuesday met gloednieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy, Scandal en met de nieuwe opwindende reeks Mistresses.

VIJF-kijkers hebben Meredith Grey en Olivia Pope al langer in hun hart gesloten. Dit najaar krijgen ze er vier nieuwe sexy vriendinnen bij in de opwindende serie Mistresses. Na gloednieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en Scandal brengt VIJF op dinsdagavond het nieuwe sexy...

Songschrijfster Lady Linn kondigt met trots aan dat ze de muziek zal componeren voor de debuut langspeelfilm van Lenny Van Wesemael, ‘Café Derby’, waarvan morgen trouwens de laatste draaidag plaats vindt. Dit is niet de eerste samenwerking tussen Lady Linn en regisseuse Lenny Van Wesemael. Lenny regisseerde eerder ook al enkele videoclips van Lady Linn. ‘Café Derby’ is een productie van Menuet met o.a. Wim Opbrouck, Monic Hendrickx en Chloé...

De eerste schooldag is bijna in zicht, maar eerst kan je dit weekend nog genieten van 4 gezellige Kabouter Plop premières op Studio 100 TV! Op zaterdag 30 augustus krijg je drie spannende Plop specials voorgeschoteld en op zondag 31 augustus is er de tv-première van de film ‘Plop wordt Kabouterkoning’.

Zaterdag 30 augustus
10u - 10u40: tv-première Plop en de kabouterkermis, special
10u40 - 11u20: tv-première Plop...

Op 10 september stelt Beck zijn prachtige nieuwe plaat 'Morning Phase' en zijn allergrootste hits live voor in Vorst Nationaal! Alsof dit concert op zichzelf nog niet aantrekkelijk genoeg was, nodigt Beck een echte rasartieste uit als zijn voorprogramma: we hebben het over de muziekschrijfster, zangeres en actrice Jenny Lewis, die de avond mag openen.

De in Las Vegas geboren Lewis mag trots terugblikken op een indrukwekkende verzameling filmrollen, maar...

Op woensdag 27 augustus 2014 verbrak Belgisch Kampioen gsm-werpen Dries Feremans het wereldrecord gsm-werpen. Dries wierp zijn oude gsm maar liefst 110.42 meter ver en verbrak daarmee het vorige record van de Brit Chris Hughff.

Op de terreinen van zijn atletiekclub DCLA in Kessel-Lo verbrak Dries gisteren het oude record van Chris Hughff (102.68m) met een worp van 110.42m. Een vooruitgang van 7.74 meter dus. De 18-jarige Dries Feremans...

Radio 1 is klaar voor een nieuw radioseizoen. Vanaf 1 september kiest de informatiezender van de openbare omroep voor nog duidelijkere afspraken met actualiteit, muziek, sport en cultuur in het programmaschema.

Op 1 september start het najaar op Radio 1 en zijn ook de vertrouwde nieuws- en actuaprogramma's terug. De ochtend (6-9 uur), met nieuwkomer Ruth Roets naast Xavier Taveirne, en Hautekiet (9-10 uur) trekken er al tijdens de eerste...

Na 4,5 jaar bij VTMKZOOM zal Joyce Beullens dit weekend de laatste keer te zien zijn bij de kinderzender. Nu zaterdag 30 augustus om 10.30 en 17.25 en zondag 31 augustus 2014 om 11.25 en 18.50 wordt immers de allerlaatste Joyceshow Show uitgezonden, waarin Joyce zelf te gast was. De opnames gebeurden tijdens een groot afscheidsfeest deze zomer in Mechelen.

Joyce wist zelf niet wat er stond te gebeuren, dus...

Pagina's