‘Zillion Relive The Vibe – The Original Sound’, de release een unieke complitatie CD.

Binnen twee weken is het zo ver. Dan wordt het Antwerpse Sportpaleis omgetoverd tot ‘Zillion Relive the Vibe’, een uniek reüniefeest van de mythische discotheek Zillion. De gasten mogen zich verwachten aan een spectaculaire productie en een indrukwekkende line-up van DJ’s en dance groepen. Een LED muur van 1.600m2, een show cast van maar liefst 50 dansers en tal van special effects moeten het unieke Zillion gevoel van toen terug tot leven brengen. Het feest zelf gaat door tot 6u ’s ochtends.

Dat Zillion zeker nog niet vergeten is bewijzen de 10.000 tickets die al over de toonbank gingen.

Wie zich nu alvast wil voorbereiden op het feest, of wie na het Zillion reüniefeest maar niet genoeg kan krijgen van de sfeer en de muziek van toen, kan zich vanaf vandaag de ‘Zillion Relive the Vibe-The Original Sound’ compilatie CD aanschaffen. Deze dubbel CD is samengesteld en gemixt door DJ Dave Lambert, vroeger zelf één van de resident dj’s. Hij maakt ook zijn opwachting in het Sportpaleis.

De CD bevat klassiekers als; Silence (Dj Tiësto In Search for Sunrise Remix, feat. Sarah McLachlan) – For an Angel (Paul van Dyk) – Nagasaki (Scorpio Rising) – Superstring (Cygnus X) - … en vele andere. 35 Dance klassiekers en remixes, goed voor bijna 3uur muziek, om je nog één keer die unieke Zillion ervaring te doen beleven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zillion, Relive the vibe
Datum: 
13 maart 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over