Het Antwerpse platenlabel La Musique Du Beau Monde gaat lustig verder op het pad van atypische video’s. Nadat “Say It Right”, de David Latour-video met de twee 70-plussers een grote hit is op het net, is het nu de beurt aan Markus Honner & Sarah Andesner.

In de video van hun nieuwe singel, “My Name Is Rose”, transformeert een kerel in no time in een Beauty Queen. De video wordt momenteel flink-gedeeld online en is, zoals verwacht, vrij populair in de gay-scene. Klik hier om te kijken op Youtube

De video vertelt het verhaal van een jonge man die, door zich om te toveren in een beauty queen, kan uitleven in zijn passie en perfect gelukkig wordt. Van een ‘average guy’ transformeert in iemand die de tijd van zijn leven beleeft. “My Name is Rose” is een Belgische jaren ’90-hit. Origineel uitgebracht door de artiest Drop Out. Markus Honner, toendertijd drijvende kracht van Impart Productions, het label waar o.a. Da Rick, Da Boy Tommy, de eerste platen van DJ Frank en dus ook Drop Out op uitkwamen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: