Het meerdaagse festival Extrema Outdoor Belgium viert op 22, 23 en 24 mei 2015 alweer zijn vijfde verjaardag aan het natuurrijke recreatiestrand Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren, nabij Hasselt. Op 6 december gaat om 11 uur ‘s ochtends de officiële Early Camper-verkoop voor 2015 van start. Daar dit de allerlaatste Early Birds zullen zijn, heeft het elektronische veelzijdige muziekfestival besloten iets bijzonders te doen: de Early Camper.

Upgrade XO camping

In voorgaande jaren heeft XO Belgium zijn vroege vogels telkens verwend met een twee voor de prijs van één-actie. Voor de vijfde editie zal de XO camping een volwaardige upgrade krijgen. De camping krijgt een kersverse grotere locatie toegewezen aangrenzend aan het festivalterrein. Verder worden het programma en de invulling van zowel de camping als het festivalterrein opgevoerd en zal het aanbod aan ‘funtainment’ en creativiteit verrijkt worden. Genoeg redenen om waardig afscheid te nemen van de Early Birds met een uitzonderlijke camping-variant, namelijk de Early Camper.

Early Camper

Een Early Camper ticket geeft een groep van vijf mensen toegang tot het XO Belgium festival van vrijdag tot en met zondag. Tevens mogen zij met dit ticket gebruik maken van de herboren XO camping van vrijdag namiddag t.e.m. maandag namiddag. Er hoeft per groep van vijf dus slechts één Early Camper aangeschaft te worden.

XO team-captains gezocht!

De opdracht voor de Early Camper is dus om eerst een team-captain aan te stellen die ervoor zorgt dat zijn of haar team met een totaal van vijf mensen, inclusief captain, compleet wordt. Deze XO-captain kan dan vervolgens vanaf 6 december online de Early Camper voor zijn of haar groep bestellen.

5 Early Campers voor de prijs van 4

Uiteraard is een ‘Early Bird’-actie niet compleet zonder een interessant voordeel. Daar XO Belgium z'n vijfde verjaardag viert, is het vijfde ticket dan ook helemaal gratis, d.w.z. vijf mensen voor de prijs van vier! Een Early Camper ticket, geldig voor vijf mensen, zal daardoor slechts €396,- zijn in plaats van 495 euro. Er zullen slechts duizend Early Campers aangeboden worden dus wie deze actie niet wil mislopen, dient er op tijd bij te zijn. Early Campers kunnen vanaf 6 december 11 uur ’s ochtends besteld worden via de festivalwebsite van XO Belgium: xobelgium.be.

Dit jaar viert Extrema Outdoor Belgium zijn 5de jaar alweer vanuit zijn geboorteplek aan het recreatiegebied Kelchterhoef te Houthalen-Helchteren, dichtbij Hasselt. Vanuit een passie voor muziek, mensen en creativiteit, richt XO Belgium zich erop een kwalitatief vakantie gevoel te creëren waarbij de bezoekers gezien worden als leden van de XO familie. XO Belgium is gekend om zijn inlandse strand omringd door natuurelementen, speelse creatieve area's en activiteiten, een kampeerterrein dat zich ontplooid heeft tot een XO dorpje alsook zijn rauwe elektronische kwaliteitsmuziek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
XO Belgium
Datum: 
22, 23, 24 mei 2015
Locatie: 
Kelchterhoef, Houhalen-Helchteren
Meer over