Gunter Frans

X-Qlusive DBSTF , het beloofde een top avond te worden, en dat was het ook, na de opwarming van Isaac met early hardstyle begon het pas echt, ietsje over twaalf, na een inleiding van een zangeres die Music Made Addict zong, opende DBSTF met deze plaat, lasers, vuurwerk, special effects inclusief, de sfeer zat er direct volledig in en de geluidskwaliteit was helemaal top!

Na een uurtje de wel bekendste platen van hen gehoord te hebben kregen we Wildstylez, ook deze heeft de vetste tracks naar boven gehaald, gevolgd door Zatox, die er net iets harder tegenaan ging dan we van hem verwacht hadden, al kon hij daar wel velen mee bekoren.

Daarna kregen we nogmaals Isaac te horen, gevolgd door Headhunterz, die vorig jaar het thema van xqlusive waren. Ultiem hoogtepunt was daarna de live act: Dee-block & S-te-Pack. Deze hebben letterlijk de pannen van het dak gedraaid, enkele nieuwe tracks van deepack meende ik hier ook gehoord te hebben. Na deze fantastische live-act volgde Psyko Punkz, waar heel de zaal nog maar eens volledig los op ging, na hen volgde nog The Viper met een hardcore set, voor sommigen iets te hard maar toch een mooie afsluiter van weeral een top avond in de geschiedenis van de harder stylez, met dank aan DBSTF & Q-Dance NL.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: