Lost Frequencies genomineerd voor Best Belgian Act

Op 8 november komen we te weten welke Belgische artiest een prestigieuze MTV Award in ontvangst mag nemen. Lost Frequencies is één van de vijf genomineerden. Zo’n twee jaar na het wereldwijde succes van zijn debuutsingle Are You with Me, bewijst Lost Frequencies dat hij heel wat in zijn mars heeft: een flitsende muziekcarrière vol platina platen, miljoenen streams en meerdere nummer één posities over heel de wereld. Stemmen kan hier http://www.mtvema.com/nl-be/vote

Zijn laatste hit?'Here With You': dé zomertrack van 2017. Lost Frequencies dook onlangs samen met Netsky de studio in. Hun nummer gooit na 13 weken in de Ultratop nog altijd hoge ogen en stond zelfs een tijdje op nummer twee. Geen wonder dat Lost Frequencies genomineerd is voor de MTV Europe Music Award: met verschillende tophits op zijn naam en shows over de hele wereld, mogen we hem gerust onze nationale trots noemen. De dj is één van de vijf Belgische artiesten die kans maakt op een award in de categorie Best Belgian act.

Felix De Laet (Lost Frequencies):“Genomineerd worden voor Best Belgian Act vind ik echt een hele eer. De award ook écht naar huis meenemen, zou al helemaal de max zijn. Ik heb een topjaar achter de rug: met mijn eigen show in de Lotto Arena, een eigen stage op Tomorrowland en ik stond in het voorprogramma van The Chainsmokers tijdens hun Amerikaanse tour. Tussendoor reisde ik de hele wereld rond om op de coolste gigs en festivals te staan. Een MTV Award zou absoluut de kers op de taart zijn.”

Tijdens de MTV EMA Pre-Party in Plein Publiek in Antwerpen reiken MTV-host Kay Nambiar en Joy Anna Thielemans op woensdag 8 november de award uit. De internationale awards worden enkele dagen later uitgereikt in Londen. Met zes nominaties spant Taylor Swift de kroon, op de voet gevolgd door Shawn Mendes met vijf nominaties. Of Lost Frequencies de MTV Award mee naar huis mag nemen, weten we op 8 november.
http://www.mtvema.com/nl-be/vote

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over