Wim Oosterlinck heeft daarnet in de Wim O Show aangekondigd dat hij ook dit jaar De Wimmies uitreikt en dat op vrijdag 6 februari 2015. De officiële ‘4th Annual Wimmie Awards’-uitreiking zal plaatsvinden tijdens de live-uitzending van de Wim O Show tussen 16u en 18u bij Q-music. Wim zal zelf een aantal Wimmies uitreiken, maar ook de luisteraars beslissen mee wie de publiekscategorieën wint.

Wim Oosterlinck: “De VS heeft de Grammy’s op zondag 8 februari 2015, ik kan toch niet achterblijven? Het is dan ook een hele eer voor mij om op Q-music opnieuw de Wimmies uit te reiken, de Vlaamse versie van de Grammy’s. De uitreiking van de Wimmies belooft even groot wereldnieuws te worden, vol kleppers die winnen. Zal Birgit Van Mol voor de derde keer op rij winnen als Beste Vrouw? Blijft Eline De Munck haar hond de beste BV-hond? En welke bus haalt er dit jaar de nieuwe award Beste Buslijn binnen?”

Wim Oosterlinck bekroont dit jaar zelf winnaars in de categorieën die nu al bekend zijn: Beste Vrouw, Beste Single, Beste Musical, Beste Pfaff, Beste Zingende Familie, Beste Hit, Beste BV-hond en Beste Luisteraar van Q-music. De vier publiekscategorieën – Beste Sociale Media, Beste Voornaam, Beste Bouwmateriaal en Beste Buslijn – worden vanaf maandag 2 februari 2015 opengesteld voor het grote publiek. Iedereen kan vanaf dan op Q-music.be stemmen en mee beslissen wie deze publieksprijzen wint.

2 Fabiola komt live optreden

Tijdens deze vierde editie van de Wimmies zal Wim tal van winnaars ontvangen die hun prijs komen ophalen. Er is uiteraard ook live muziek: 2 Fabiola heeft alvast hun komst bevestigd en zal tijdens de awarduitreiking komen optreden. Ze brengen niet alleen hun nieuwe single Beautiful, maar ook een unieke, nooit eerder op de radio gespeelde akoestische versie van She’s After My Piano.

Vorig jaar was Stromae de grote winnaar van de Wimmie Awards 2014 en won hij in verschillende categorieën. Stromae kon toen zelf niet bij de uitreiking aanwezig zijn, maar in een filmpje sprak hij zijn dank uit. Je kan het filmpje herbekijken via Q-music.be. Ook o.a. Birgit Van Mol, Ian Thomas en Maarten Breckx haalden tijdens de uitreiking in 2014 een Wimmie binnen.

The 4th Annual Wimmie Awards - uitreiking Wimmies 2015 vrijdag 6 februari 2015 tijdens Wim O Show, 16u - 18u

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: