Vanaf aanstaande vrijdagochtend mogen de speurneuzen zich eens goed uitleven en kan er op Winterland Hasselt gezocht worden naar Helene Fischer. De ravissante Fischer – met een straatlengte voorsprong de populairste Duitstalige artieste van het moment – werd vakkundig verpakt in 5 kerstballen, die allen verstopt zijn op Winterland. Wie zo’n kerstbal ontdekt, wordt stevig beloond en krijgt een duoticket voor haar Farbenspiel Live concert, op 28 mei 2015 in de Ethias Arena in Hasselt.

Dat Winterland Hasselt veel meer is dan alleen maar de gezellige kraampjes en de prachtige ijspiste, weten de vele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland ondertussen al. En die bezoekers kunnen vanaf vrijdagochtend best hun ogen goed openhouden, want de Duitse superster Helene Fischer heeft 5 unieke kerstballen verstopt op Winterland. Wie er eentje vindt, wordt beloond met een duoticket voor het Farbenspiel Live concert van 28 mei in de Ethias Arena in Hasselt, én krijgt er de gelijknamige dubbel live-cd bovenop.

Volgend jaar viert Helene Fischer trouwens haar 10de verjaardag als artieste, en we mogen gerust stellen dat ze in die tijd al muziekgeschiedenis heeft geschreven. Alle albums die ze uitbracht, zijn minstens goud, platina of een veelvoud daarvan geworden. Helene Fisher heeft alle belangrijke muziekprijzen gewonnen die er maar te winnen zijn en het succes van haar carrière gaat alleen maar crescendo. Haar recent verschenen album ‘Farbenspiel’ - met ook de monsterhit ‘Atemlos’ erop - verkocht enkele dagen na release meer dan 1 miljoen exemplaren. Voor de gelijknamige ‘Farbenspiel Live’ concerttour verkocht Fischer in Duitsland op één week tijd meer dan 400.000 (!!!) tickets. Maar ook bij ons kan ze rekenen op een zeer grote aanhang fans. Twee jaar geleden werd haar eerste concert in de Ethias Arena een overrompelend succes. Op 28 mei 2015 komt Helene Fischer opnieuw naar de Ethias Arena en – wegens de immense interesse en massale vraag naar tickets – heeft concertorganisator Benelive Entertainment ondertussen de zaalcapaciteit al verhoogd.

Reden genoeg dus om een poging te wagen om op Winterland een gratis duoticket in de wacht te slepen. Met de Helene Fischer kerstballenzoektocht, zet Winterland nog meer in op de interactieve betrokkenheid van het publiek. “We vinden het belangrijk als organisatie om onze bezoekers altijd weer die extra meerwaarde te bieden. Toen we door de concertorganisator van Helene Fischer werden benaderd voor deze actie, hebben we daar per direct onze medewerking aan verleend. Helene Fischer is heel populair in Limburg en omstreken. Het gaat tenslotte toch om een wereldartiest en het feit dat wij onze bezoekers mogen trakteren op concertkaartjes en een cd is toch weer een mooie extra. Bovendien merken we dat mensen houden van unieke dingen, getuige het succes van de Sasha & Davy kerstboom in ons Grand Café bijvoorbeeld. We zijn er zeker van dat de zoektocht naar de Helene Fischer kerstballen ook een hit gaat worden”, zegt Maurice Schoenmaeckers namens Winterland Hasselt.

Winterland Hasselt is elke dag open, vanaf 11u00 en nog tot en met zondag 4 januari. Meer info op www.winterland.be. 'Helene Fischer Farbenspiel live' is zowel op cd, dvd als blue-ray vanaf nu te koop.

Geen kerstbal gevonden? Tickets voor Helene Fischer ‘Farbenspiel Live’ op 28 mei 2015 in de Ethias Arena in Hasselt kunnen besteld worden via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Helene Fischer
Datum: 
28 mei 2015
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over