In de nieuwe fictiereeks Tabula Rasa op Eén

Voor de fictiereeks Tabula Rasa zijn producent Caviar en Eén op zoek naar meisjes en jongens die ongelooflijk veel zin hebben om een rol te spelen aan de zijde van Veerle Baetens. De ploeg zoekt allereerst een meisje tussen 6 en 8 jaar oud voor de rol van de dochter van het hoofdpersonage, vertolkt door Veerle Baetens. Tweelingmeisjes van die leeftijd zijn zeker ook welkom. Daarnaast start de ploeg ook een zoektocht naar jongetjes tussen 4 en 7 jaar.

Tabula Rasa is een nieuwe Vlaamse fictiereeks die zal worden uitgezonden op Eén. De regie is in handen van Jonas Govaerts (Welp) en Kaat Beels (Clan, Swooni, Beau Séjour). Het scenario werd geschreven door Malin-Sarah Gozin (Clan, Connie & Clyde), Christophe Dirickx (De Helaasheid Der Dingen, Linkeroever) en Veerle Baetens (Code 37, The Broken Circle Breakdown). Veerle vertolkt ook de hoofdrol. De draaiperiode loopt van oktober 2015 tot en met maart 2016.

Tabula Rasa is een psychologische thriller over een jonge vrouw met geheugenverlies, die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningzaak.

Praktisch

  • Voor de meisjesrol kom je in aanmerking als je geboren bent tussen september 2006 en september 2008.
  • Voor de twee jongensrollen kom je in aanmerking als je geboren bent tussen en 2007 en 2011.
  • Stuur een mailtje naar kindercasting.tabularasa@caviarcontent.com met een recente foto, je verjaardag, adres, en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Indien mogelijk mag je een filmpje toevoegen waarbij je je even kort voorstelt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: