Zondag 10/08 waren alle ogen gericht op Lindsay die in een uitverkocht Casino van Middelkerke haar eerste solo concert gaf met eigen band. Maar de spots stonden niet alleen op de blonde zangeres, ook de wereldvermaarde illusionist Latif gooide hoge ogen.

Bij aanvang van de show liet hij al enkele geslaagde trucs zien en op het einde – voor Lindsay begon aan haar biss gedeelte – zorgde hij voor wel een bijzondere stunt. Zijn podium assisente verdween in de box en weinige ogenblikken later verscheen Lindsay terug op het podium, die vervolgens haar biss nummer Van ’s Morgens Vroeg Tot ’s Avonds laat bracht als afsluiter van een meer dan geslaagde concertavond.

"Ik heb Latif leren kennen toen hij deelnam aan Belgium’s Got Talent. Ik was echter onder de indruk van zijn talenten als illusionist en ik wou hem graag betrekken bij mijn concert. Toen ik hem contacteerde zag hij dat onmiddellijk zitten en stelde hij zelfs voor dat ik actief zou meewerken aan een van zijn trucs, wat ik zelf ook meteen zag zitten”, vertelt Lindsay enthousiast.

Niet alleen Koen Wauters omschreef Latif als De Vlaamse David Copperfield, ook de Franstalige top mentalist Philip Escoffey nodigde de illusionist al uit in het gelauwerde RTBF programma Possible-Impossible.

https://www.youtube.com/watch?v=GLP44UPg6To&feature=youtu.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over