Op dinsdag 27 januari 2015 laat presentatrice Rani De Coninck opnieuw negen bekende Vlamingen vertellen, misleiden en er plezier in vinden om de twee deelnemers op het verkeerde been te zetten als De Waarzeggers. In deze vierde aflevering worden de spelbordvakken gevuld met Eline De Munck, Sofie Dumont, Gunter Lamoot, Katja Etsin, Herman Verbruggen, William Boeva, Zaki, Véronique De Kock en Jo De Poorter.

Is Herman Verbruggen familie van Jozef De Veuster of pater Damiaan? Nam Katja Retsin ooit een single op? Is het waar dat Véronique De Kock niet slaapt zonder chips op haar nachtkastje? En zou de bekende actrice en regisseuse Barbara Streisand echt uitgehuild hebben in de armen van Jo De Poorter toen ze naast een Oscar greep in 1996?

Véronique beweert dan weer dat dieren stoned kunnen zijn en dat meisjes in de horeca tot 50% meer kunnen verdienen als ze hoge hakken dragen. Maar spreekt ze de waarheid? William Boeva probeert de kandidaten ervan te overtuigen dat het meest favoriete lichaamsdeel van Zaki zijn stem is, en Sofie Dumont dat Jo De Poorter ooit door de Flair werd uitgeroepen tot ‘Grappigste Vlaming’. Katja Retsin zegt dat de vriendin van William hem ‘cupcakeje’ noemt, al is de vraag of William het daar wel mee eens is.

Deze keer nemen twee heren het tegen elkaar op. De blauwe X wordt bediend door Gregory De Rudder, een 34-jarige kinderverzorger uit Wevelgem. Aan de knoppen van de rode O staat de 24-jarige Thomas Mathijs uit Oostkamp. Hij werkt als maître in een brasserie en af en toe als dj. Aan hen om te oordelen of de Waarzeggers de waarheid spreken of hen blaasjes wijsmaken.

De volledige aflevering van De Waarzeggers kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: