Is het cabaret, een concert, een komedie, karaoke, of is het een personality show? ‘Vuile Huichelaar 4 – We zullen doorgaan!’ past niet in een hokje. Het is een ervaring, een show waar je bij geweest moet zijn. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Een grote stoet vrolijke vrouwspersonen ging al naar de eerdere shows en kwam er altijd herboren vandaan. Kortom: Een heerlijke meezing cabaret voorstelling door en voor (voornamelijk) vrouwen.

Het publiek krijgt er geen genoeg van. Na 6 seizoenen uitverkochte zalen, gaan Saskia van Zutphen en Paulette Willemse vanaf 7 oktober 2014 de theaters in met hun gloednieuwe 4e show. Uiteraard wordt er weer het liefst feest gevierd met vrouwen onder elkaar! Mannen mogen komen, maar op eígen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw. Is Vuile Huichelaar 4: we zullen doorgaan! uw eerste kennismaking met de dames en hun twee muzikanten, dan bent u vanaf dat moment verloren. U zult zingend het theater verlaten en nog lang nagenieten van een show die niet makkelijk uit te leggen is. Het is werkelijk een ervaring.

Saskia van Zutphen over het succes “Het is een cadeautje om overal zingende vrouwen achter te laten. Mensen vragen wel eens of het niet saai wordt, iedere avond hetzelfde? Maar ik ben als een aap die de hele avond nootjes gevoerd krijgt, het is goddelijk. Want ons publiek zingt zo mooi en zo hard, ze lachen en ze huilen, wat willen we nog meer?”

“De man wordt onder de loep gelegd en op de hak genomen. Voor elke vrouw een feest der herkenning en goed voor dikke tranen van het lachen” (Het Parool).

Vuile Huichelaar 4 - We zullen doorgaan!

Een schepje erbovenop of een stapje terug? Sporten of de Lotushouding? Vroeger was alles beter of leven in het nu? Hoe worden we gelukkig en wat is de zin van het leven?! Man, (klein)kind, hond, huishouden en carrière; we willen controle en rust, het onderste uit de kan en het kersje op de taart. We willen het allemaal. Maar vrouwen zijn nét mensen. Dus lukt het allemaal maar half. In de war? Dat wordt alleen maar erger.

Maar zolang we ons nog ergeren aan de neusharen van onze man en we onze snor goed in de gaten houden, is er nog hoop! We klunen blijmoedig door het leven, want als echte doorbijtertjes geven we natuurlijk niet op. En blijven lachen. Want zoals de moeder van Paulette altijd zei: Vergeet niet te lachen! Vuile Huichelaar 4; We zullen doorgaan!. Een ervaring die je niet mag missen!

Uiteraard wordt er weer het liefst feest gevierd met vrouwen onder elkaar! Mannen mogen komen, maar op eígen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw. Een grote stoet vrolijke vrouwspersonen ging al naar de eerdere shows en kwam er altijd herboren vandaan. Dus......ga met buurvrouw, (schoon)zus, vriendin, moeder, dochter, sportmaatje of collega lekker lachen en zingen bij Vuile Huichelaar 3: Vluchten kan niet meer!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over