Recente filmtoppers én James Bond-klassiekers die furore maakten op het bioscoopscherm: filmliefhebbers zitten vanaf 30 augustus 2014 goed bij VTM om deze toppers ook op het kleine scherm, gezellig thuis te bekijken.

Op zaterdag brengt VTM televisiepremières, Oscarwinnaars en parels die je zeker -nog eens- moet gezien hebben. En op zondagavond valt geheimagent 007, zes weken lang hoogst persoonlijk binnen in de woonkamer voor een flinke portie spanning.

Drama, romantiek, actie, komedie, sciencefiction, dans- en animatiefilms: vanaf 30/08 zit Vlaanderen met de VTM Filmtoppers goed voor een zaterdagavond vol bioscoopgevoel. Starten doen we op 30/08 om 21.00 met een film voor het hele gezin: de televisiepremière van Ice Age: Continental Drift. Kwestie van de avond gezellig samen door te brengen met de kids, voor de grote rush van het nieuwe schooljaar er weer aankomt.

De weken erop mag het er ook iets pittiger aan toegaan met o.a. de sciencefiction-film Battleship en de fantasiefilm Snow White and the Huntsman, met Kristen Stewart en Charlize Theron in de hoofdrollen. Voor een flinke portie komedie en de uitspraken van een ongemanierde teddybeer zit je goed met Ted. En dat er op zaterdagavond ook van thuis uit gedanst kan worden, bewijst Step Up Revolution, het vierde deel van de populaire dans- en muziekfilms.

Ook op zondag haalt VTM het grof geschut boven vanaf 31/08. Het grof geschut van… James Bond, vergezeld door tientallen wapens, goed uitgekiende plannen, indrukwekkende special effects en enkele mooie dames aan zijn zijde. Sinds Bond -ofwel 007- in 1953 gecreëerd werd door de Britse schrijver Ian Fleming, is de geheim agent niet van het scherm weg te denken. 23 films werden al gemaakt, waarvan VTM de 6 laatste zal uitzenden vanaf zondag 31 augustus.

6 weken lang zijn onze 007’s van dienst Pierce Brosnan en Daniel Craig. De James Bond-cyclus start op zondag 31 augustus 2014 om 21.05 met Tomorrow Never Dies, de 18de Bond-film. Op 7 september volgt om 20.25 The World is Not Enough en Pierce Brosnan is voor het laatst te bewonderen op 14 september in Die Another Day. Vanaf 21 september neemt Daniel Craig de fakkel over met de 21ste Bond-film Casino Royale. Op 28 september vergezelt Olga Kurylenko hem in Quantum of Solace en op 5 oktober staat de voorlopig laatste 007-film Skyfall op het programma, die in 2012 gemaakt werd en de teller op maar liefst 23 Bond-films zet.

Romantiek, drama, actie, spanning en popcorn boven, vanaf 30/08 en 31/08 op zaterdag- en zondagavond bij VTM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over