Het gonsde al geruime tijd van de geruchten in de media, het bekendste showbizzkoppel van Vlaanderen zou de stekker eruit trekken! Een bron van waarheid maar toch niet helemaal want we mogen u met graagte melden dat ze nog even doorgaan... een jaar lang nog wel!!

We hebben het natuurlijk over Nicole & Hugo die in 2015 al 45 jaar lief en leed op de planken delen! Na een lange en succesvolle carrière aan land en op zee (Nicole & Hugo hebben heel wat cruises muzikaal opgeluistered doorheen hun carrière) willen ze eind 2015, op hun hoogtepunt, afscheid nemen van het grote publiek. Na al die intensieve jaren verdienen ze het als geen ander om de mooie jaren die voor hen liggen te gaan genieten van de kleine dingen van het leven waarvoor ze het altijd te druk hadden.

Ter ere van hun beslissing om het wat rustiger aan te gaan doen brengt ‘Vlaamse Sterren’ voor het eerste ALLE grote successen maar ook minder bekende pareltjes van het duo samen! Op 28 November a.s. verschijnt dan ook ‘Voor Het Doek Valt – Het Allerbeste Van Nicole & Hugo’, een luxueuze en rijkelijk gevulde digipak met hun 45 grootste hits gebundeld en geremastered op 2 schijfjes + hun allerlaatste en nieuwe album ‘Muziek Is Ons Leven’ dat niet eerder in de handel verscheen + een bonus DVD met daarop hun prachtige theatertour en heel wat bonuscontent. Naast alle hits die Nicole & Hugo samen bij mekaar zongen bevat dit collectors item ook een aantal solosingles van Nicole (vanuit de tijd dat ze nog gewoon Nicole Josy heette) en ook van Hugo, sommigen ervan zijn nu voor het eerst op CD-drager verkrijgbaar. 3CD’s + 1DVD... door dit waardevolle naslagwerk zal niemand deze 2 lieve mensen nog ooit kunnen vergeten!

"Zoals u ondertussen wel weet hebben we besloten om eind 2015 te stoppen, we staan dan 45 jaar in de showbusiness en we kunnen beter in schoonheid eindigen dan af te takelen! Samen met ons label Vlaamse sterren/CNR hebben we “Voor Het Doek Valt”, ons ultieme carrière-overzicht samengesteld. Uiteraard staan onze meest bekende liedjes op deze CD’s maar we hebben daarbij ook gezocht naar een repertoire dat minder gekend was van ons. Zo ook enkele songs uit het vroege oeuvre van Nicole toen ze nog als soloartieste door het leven ging maar even goed de nummers die veel voor ons hebben betekend in onze carrière en soms niet gekend zijn door het grote publiek. Stuk voor stuk nummers waarvan we zelf heel fier zijn dat we ze ooit hebben opgenomen.

Het 3de schijfje uit dit luxe carrière-overzicht is tevens ons nieuwe album ‘Muziek Is Ons Leven’, ons allerlaatste nieuwe album met 14 gloednieuwe nummers! ", aldus Nicole & Hugo.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over