Wie dacht dat 46 live-acts op onze Red, Green en Blue Stages al een mooie deal waren voor € 85, zal zich in de handen wrijven. Vandaag komen daar zo maar even 33 nieuwe DJ's, MC's, selectas en collectieven bij op 4 verschillende podia. De timetable staat nu online, laat het puzzelen beginnen!

Red Bull Elektropedia Black Stage

Aan de Red Bull Elektropedia Black Stage trakteren we het publiek 3 dagen lang non-stop op een draaitafelhoogmis met talloze special guests en surprise performances. Vorig jaar al een groot succes, dit jaar breidt de Black Stage-zone uit, mét eigen bar en elke dag 1 DJ-collectief aan het roer.

  • Vrijdag 29/6: SupAfly Collective met special guests Rita Maia en SandraOmari.
  • Zaterdag 30/6: Frontal met DJ Cross, DJ Vega, DJ Proceed, OLVO, Rrita Jashari, SWISSBANK en UMI
  • Zondag 1/7: Bloom Hill Presents: Gayance, Kreshik, Mambele, Peter Clinton, Shungu, TMB the Beatmaker en Unos

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt 1 DJ gerekruteerd via een wedstrijd op het POPPPUNT-platform vi.be. Het collectief van de dag kiest de winnaar, die de kans krijgt om de Red Bull Elektropedia Stage te openen. Kandidaten kunnen zich hier inschrijven.

Mamafoufou

Trouwe festivalfans kennen onze Mamafoufou al jaren; het is immers onze oudste en kleurrijkste cocktailbar op het festival. Dit jaar vieren we dit instituut samen met onze vrienden van Bacardi door de bar helemaal onder te dompelen in Afro-Cubaanse sfeer, met dance workshops, fanfares, heerlijke cocktails en DJ's!

  • We openen de dag met de 3 winnaars van onze Bacardi contest. Zin om zelf te draaien in de Mamafoufou? Check onze Facebookpagina.
  • Later geven we de decks aan volgende exotische toppers: Bibi Seck, DJ Romeo, DJ Andrex, Black Mamba en Soul Shakers!

La fiesta no para al Mamafoufou!

Dub Forest

Dubliefhebbers wachtten hier al jaren op: het splinternieuwe Dub Forestverwelkomt 3 dagen lang nationale en internationale dubartiesten op een podium onder de bomen. Alle artiesten spelen op The Roots Corner Soundsystem: een krachtige geluidsinstallatie, handgemaakt door de Brusselaren Jah Piet en Léo, organisatoren van de Belgian Dub Community feestjes.
De eerste dag staat in het kader van de Belgische crews The Roots Corner, Gamma Sound, Liège Dub Faction, Mighty Patch ft MicMo Lion en Reservoir Dub.
De 2 volgende dagen serveren we een internationale mix van getalenteerde producers en selectors uit Engeland, Hongarije, België, Frankrijk en Griekenland: Waraba Sound, Dub-up Hifi, The Roots Corner feat. BabbaJah, Dubapest Hifi, Jeph1, Shere Khan en Ashanti Selah.

Vibes on, Dub it !

Secret Bar

Tenslotte is er nog het doorgedraaide feestje in de Secret Bar met de Balkanfanfare Borokov en een DJ die tot nader order even geheim wenst te blijven. Begin al maar te zoeken!

Ticketinfo

Onze ticketverkoop loopt als een trein dus aarzel niet te lang :
€42* voor een dagticket
€ 37* voor een dagticket in groep (10 personen)
€85* voor een combiticket
€99* voor een combi+camping ticket
*: + reservatiekosten

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code op het ticket.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
29 juni - 1 juli 2018
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel

Reservatie:

Meer over