Extra shows in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent

Nadat het verbluffende totaalspektakel 'The Illusionists' eerder al in uitverkochte zalen stond van Abu Dhabi, Nieuw-Zeeland, Australië, Mexico en Singapore, tot de Verenigde Staten, en onlangs ook wekenlang het publiek in een tot de nok gevulde Folies Bergère in Parijs met verstomming wist te slaan, mag ook België zich stilaan opmaken voor de langverwachte doortocht van dit wereldwijde fenomeen. Dat er duidelijk op hete kolen wordt gezeten door het Belgische publiek om de meest succesvolle 'magic show' ooit op Broadway met eigen ogen te zien, blijkt uit de stormloop op tickets voor de shows in Vlaanderen. Wie er nog bij wil zijn op de eerder aangekondigde shows in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent vanaf 17 februari 2017, moet zich geen al te grote illusies meer maken, maar gewoon heel snel reserveren, want deze lopen als bij toverslag vol. Gezien het grote succes, worden er dan ook extra shows voorzien in Stadsschouwburg Antwerpen op 16 en 18 februari, en in Capitole Gent op 23 februari. Tickets & info 'The Illusionists': www.illusionists.be

"MAGIC'S CIRQUE DU SOLEIL" - The Times London

Wervelende illusies die je doen twijfelen aan je zintuigen, levitatie, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs, levensgevaarlijke wapenacts...en dat allemaal gebracht in een verbluffende show door de beste illusionisten ter wereld, dat is 'The Illusionists'! Dit ongezien spektakel doet wereldwijd de monden openvallen van verbazing en stond reeds in uitverkochte zalen van Nieuw-Zeeland, Australië, Mexico, Abu Dhabi en Singapore, tot de Verenigde Staten en Frankrijk. Vanaf 16 februari 2017 is België aan de beurt en kan u terecht in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent voor deze fenomenale show. 'The Illusionists' verbreekt wereldwijd alle verkooprecords, is de meest succesvolle 'magic show' ooit op Broadway en krijgt lyrische recensies in de wereldpers.

Normaal verzamelt 'The Illusionists' zeven van de beste illusionisten ter wereld in één wervelende show, maar voor de shows in België wordt er - naast Kobe Van Herwegen die het voorprogramma verzorgt - met West-Vlaming Aaron Crow nog een achtste wereldtopper toegevoegd. Deze Belgische illusionist is een ware wereldster, die bij collega's en publiek bewonderd en gerespecteerd wordt voor z'n originaliteit en levensgevaarlijke acts. In 2013 nam Aaron deel aan Britain's Got Talent, waar hij het tot in de halve finale schopte en met zijn acts tonnen lof en miljoenen views op Youtube oogstte. U kan HIER zijn act uit de halve finale bekijken. Aaron Crow werd nadien uit meer dan drieduizend kandidaten gekozen om deel uit te maken van 'The Illusionists' en reisde de wereld rond met deze magische productie. Voor Aaron Crow zijn de shows van 'The Illusionists' in Belgie de ideale gelegenheid om zijn onwaarschijnlijke kunnen te tonen aan zijn landgenoten.

‘The Illusionists’ brengt theater en illusie samen in één ongeziene totaalbelevenis. Je moet het zien...om het nog steeds niet te kunnen geloven!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Illusionists
Datum: 
Vanaf 16 februari tem 26 februari 2017
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent

Reservatie:

Meer over