Supercreativa de muzikale hit van de populaire Disney Channel-serie Violetta wordt door niemand minder dan de Vlaamse boyband Boycode in een nieuw jasje gestoken. Deze 4 charmante jongens maken hun eigen versie van het liedje, dat zo de nieuwe titel Unica krijgt! De boyband zingt vol passie deze nieuwste hit voor een deel in het Engels èn voor het eerst ook in het Nederlands. Unica wordt gepresenteerd als single voor het derde seizoen van Violetta dat vanaf 6 april van start gaat. De videoclip gaat op 27 maart in première op Disney Channel en dit na afloop van de seizoensfinale van seizoen 2 .

Boycode

Vlaanderen heeft eindelijk nog eens een eigen boyband, en wat voor één! Lennert, Mattias, Gregory en Timmy geven steeds het beste van zichzelf. Deze vier knappe, jonge gasten beschikken over de looks èn over een flinke dosis zangtalent. Met hun eerste single 'Dizzy' maakten ze hun debuut als Boycode en verder zijn ze vooral bekend bij de Vlaamse tienermeisjes voor hun hits ‘I Got My Mind Set On You’, ‘Not Giving Up’ en ‘It’s A Mistake’. Vol met charisma en coole danspasjes weet deze Vlaamse boysband als geen ander hoe meisjesharten sneller te doen slaan!

Over Violetta

De hitserie Violetta wordt elke weekdag om 18:45 uur uitgezonden op Disney Channel. In het derde seizoen volgen we opnieuw de studenten van Studio On Beat. Ondanks het feit dat ze wat ouder geworden zijn, valt er nog steeds heel wat te leren voor hen. De reeks begint wanneer de triomfantelijke wereldtour van Youmix ten einde loopt in Europa en de studenten terugkeren naar Buenos Aires voor hun laatste opleidingsjaar. Maar doordat de dromen en ambities bij elk van hen zijn veranderd gedurende het succes in Europa, lijkt de groep die ooit zo samenhing, stilaan uit elkaar te vallen.

Over Violetta Live

De televisieserie is al enkele seizoenen populair onder jongeren en eindelijk komt het fenomeen Violetta nu ook naar Belgie met de concerttour Violetta Live! Na een wereldwijd succes, komt Martina Stoessel (Violetta) en de overige cast van de serie op 13, 14 en 15 maart naar Paleis 12 in Brussel. Tijdens een matinee- en avondconcert brengen zij alle favoriete nummers uit seizoen 1, 2 en 3 van de hitserie ten gehore. Met een oogverblindend decor en lichtshow, strakke choreografieën en adembenemende kostuums wordt Violetta Live een onvergetelijke concertervaring voor alle Violetta-fans.

Over Disney Channel

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders ter wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van (animatie)series en films.

Over The Walt Disney Company:
The Walt Disney Company (TWDC) is het nummer één entertainmentmerk ter wereld. Daarnaast is het bedrijf terug te vinden in de top tien van ’s werelds grootste en sterkste merken. TWDC bestaat uit vijf onderdelen waaronder parks en resorts, studio’s, merchandise, interactive en tv- en mediadistributie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over