Duizenden toeschouwers op de zeedijk, tal van artiesten met hun grootste hits en Willy Sommers en Anne De Baetzelier als presentatieduo. Zo staat Tien Om Te Zien in het geheugen van de Vlaming gegrift. De memorabele muziekshow en haar al even memorabele presentatoren keren binnenkort terug, zij het voorzien van een vleugje Tegen de Sterren Op en met Nathalie Meskens als Anne De Baetzelier.

Op maandag 11 en woensdag 20 augustus halen Willy Sommers en ‘Anne De Baetzelier’ nog één keer alle toeters en bellen boven om 25 jaar VTM te vieren. Dat doen ze in Tien om Tegen de Sterren Op te Zien, een spetterende muziekshow waarin ze samen met een heleboel artiesten een eerbetoon brengen aan Tien Om Te Zien. Zowel in Blankenberge als in Nieuwpoort kondigen Willy en ‘Anne’ 12 nostalgische muziekacts aan: 6 artiesten brengen hun meest onvergetelijke TOTZ-song en 6 hits van toen worden door de Tegen de Sterren Op-acteurs in een hedendaags, humoristisch jasje gestoken.

Willy en ‘Anne’ nodigen iedereen alvast uit om te komen meezingen, om de sfeer van toen op te snuiven en om het allemaal live mee te maken. Hun warme oproep is vanaf vandaag – maandag 28 juli 2014 – te zien bij VTM en kan je via deze link bekijken. Afspraak op 11/8 vanaf 20.00 aan de vuurtoren op de Zeedijk in Blankenberge en op 20/8 vanaf 20.00 aan de havengeul op de Zeedijk in Nieuwpoort.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: