De 45-jarige Veronica heeft een woelig liefdesleven achter de rug. Ze heeft 5 kinderen van 3 verschillende mannen en wil nog een kindje met haar huidige Cubaanse echtgenoot Roland die 25 jaar is, 2 maanden jonger dan haar oudste zoon. “2 jaar geleden ben ik met een vriendin voor de eerste keer naar Cuba geweest en ik ben verliefd geworden op het land. Ik ben getrouwd met iemand van daar om de verkeerde redenen: ik wou in Cuba wonen. Een verstandshuwelijk dus. Ondertussen ben ik echter uit liefde met Roland getrouwd, ook een Cubaan. Met hem begon ik al iets tijdens mijn wittebroodsweken.”

Luk ziet Bianca en Werner terug, een koppel onrustig op zoek naar wat hen bindt en dat is vreemd genoeg elkaar loslaten in de seksualiteit. Ze zijn nog steeds dolverliefd, nog steeds in een open relatie. Luk trekt mee naar een erotiekshop waar het stel regelmatig heen gaat. “Er heerst een geheime code want boven zijn er ook kamers. En als er interessant volk rondloopt, wordt er gevreeën”, zegt Werner. “Toen ik Werner 12 jaar geleden leerde kennen, wou ik 2 dingen: een huis en 2 mannen. Door 2 mannen verwend worden, dat is het zaligste wat een vrouw kan hebben. Wat 2 mannen samen aan een vrouw kunnen geven, kan een man niet alleen. Ook Werner wil dat.” Werner is biseksueel, Bianca is er nog niet uit.

Elvis-fan Michel leerde na zijn scheiding zijn huidige vriendin Elisabete in Memphis kennen, aan het graf van Elvis Presley in Graceland. Sindsdien doet hij er werkelijk alles aan om een permanente verblijfsvergunning voor haar te regelen in België. Tevergeefs tot nu toe. Ondertussen is het stel al 3 jaar samen, maar Elisabete woont noodgedwongen nog steeds in Brazilië. “Vanaf februari 2015 woonde ze een jaar en 3 maanden bij mij. Alles zat goed, we wouden echt samen blijven. Ze was hier echter met een toeristenvisum, dus we wouden trouwen zodat ze bij mij kon komen wonen. We moesten bewijzen dat het geen schijnhuwelijk was. Het was voor 95% in orde, maar er was één tegenstrijdigheid volgens de ambtenaar: ik zei dat we mekaar hebben leren kennen aan het graf van Elvis, zij zei aan het huis van Elvis. De man wist niet dat dat op dezelfde locatie is.” “Elisabetes toeristenvisum geldde 3 maanden, maar ze is dus een jaar en 3 maanden hier gebleven. Op een gegeven moment stond de politie hier om haar op te pakken, en dat terwijl ik nog op de uitspraak van de rechtbank aan het wachten was.” 7 dagen later werd de vrouw terug naar Brazilië gestuurd. Ondertussen is Michel daar al 2 keer geweest.

En hoe gaat het met de 42-jarige Nathalie en haar 19-jarige vriend Tim? In de vorige aflevering was Nathalie zwanger, ondertussen is hun dochtertje 3 maanden oud.

De afleveringen van Alloo en de Liefde zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: