Jonathan Jacob stierf bijna 5 jaar geleden na een interventie van het Antwerpse Bijzonder Bijstandsteam. Pas nadat de beelden werden getoond in een reportage van Panorama besliste justitie om acht agenten te vervolgen. Die publiek getoonde beelden zijn dus een belangrijk bewijsstuk. Waarom moet de vader van Jonathan, Jan Jacob dan vervolgd worden voor het lekken van de beelden. Vader Jacob komt samen met zijn advocaat Peter Callebaut.

Altijd Jong? Altijd de Snelste?

De Limburgse sterrenchef Luc Bellings testte na een wedstrijd voor wielertoeristen positief op testosteron. Gebruikte hij het middel om sneller te rijden? Of paste hij testosteron toe als middel tegen veroudering? Zo’n anti-aging-therapie is in elk geval erg omstreden, maar voor Dokter Thierry Hertoghe is testogel een doeltreffend middel dat hij al tientallen jaren zelf gebruikt.

Geloven we nog altijd in Hem?

Tien jaar geleden stierf de Nederlandse zanger André Hazes. Tijdens zijn leven wisselde de charmezanger successen af met mindere periodes. Maar na zijn dood hoor je meer spreken over een vertolker van Grote Gevoelens dan over plat sentiment. Voor sommigen is Hazes de grootste Nederlandse volkszanger ooit. Luc Caals brengt een eerbetoon.

Reyers Laat met Lieven Van Gils om 22.20 u. op Canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: