Disney Interactive en Sony stellen een uitzonderlijke editie voor die alle eigenaars van PlayStation®3 en PlayStation®4 zal verheugen.

Deze gelimiteerde editie die exclusief te koop zal zijn bij Game Mania, zal het volgende bevatten: de Disney Infinity 2.0 Starter Pack - voor Playstation®4 en PlayStation®3 - samen met de 6 Avengers personages - Iron Man, Thor, Black Widow, Hawkeye, Captain America en Hulk. Bekijk hier alvast de trailer: http://youtu.be/HKmiP0g1woY Dat wil meteen ook zeggen dat dit de uitgelezen kans is om het Hulk personage al in huis te halen 30 dagen vóór zijn officiële verschijningsdatum!

Deze verzameleditie zal ook een groot diorama bevatten met 'The Giant Frost Beast', de ultieme slechterik uit de Avengers Play Set. Op deze sokkel zal er plaats zijn voor de 6 personages en er wordt een zevende plaats voorzien om er een extra personage aan toe te voegen dat binnenkort wordt aangekondigd.

De verzameleditie van Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes kan nu al exclusief bij Game Mania vooruit besteld worden via deze link: http://bit.ly/XxaFph. Bij alle pre-orders geeft Game Mania ook een extra Nick Fury figurine cadeau, en dat zolang de voorraad strekt.

Disney Infinity 2.0 werd ontwikkeld door Avalanche Software voor de spelconsoles PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One en Xbox 360, Wii U™, iOS-tablets en smartphones en om online op pc te spelen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: