Wie langs de vredelaan in Torhout passeert kan er niet naast kijken. Het is er een drukke bedoening om een weiland om te toveren tot een festivallocatie. Op vrijdag zullen toppers als Biohazard, Agnostic Front En Papa Roch de pannen van het dak rocken. Zaterdag is het de beurt aan onder andere Hacktivist, Finntroll, Kamelot En Airbourne.

Tickets kosten 45 euro op vrijdag en 55 euro op zaterdag. Voor een combiticket betaal je slechts 79 euro. Kamperen kost 12 euro, parkeren 10 euro. Alle tickets zijn online verkrijgbaar op www.masterrock.be. Er wordt goed weer voorspeld en de organisatie heeft er alles voor gedaan om de festivalgangers 2 aangename festivaldagen te bezorgen.

Er is een sterke line-up en kenners spreken zelfs over de sterkste affiche van deze festivalzomer. Er is slechts één groot podium zodat u geen enkele groep hoeft te missen. Tussen de optredens door is er voldoende tijd om iets te eten of te drinken. Voor het eerst is er ook de JUPILER metal bar die tussen de optredens door voor de nodige ambiance zal zorgen. Een grote shelter van 20x30 meter zal de festivalgangers beschermen tegen overvloedige zon en eventuele onweersbuien.

Voor wie niet zo bekend is met het muziekgenre: het masters@rock festival is gekend voor zijn unieke sfeer en uitmuntende muziek- en klankweergave. De ambiance en gezelligheid van de festivalbar is tot ver buiten de Torhoutse grenzen bekend.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Masters@Rock
Datum: 
29 en 30 augustus 2014
Locatie: 
Torhout

Reservatie:

Meer over