Top Act Music, het lokale label van Universal Music Belgium dat in juli werd opgericht, heeft zijn start niet gemist. Met deze week maar liefst 3 albums in de Top 10 van de Ultratop Album Top 100 Vlaanderen, is Top Act Music de onbetwiste koploper met talent van eigen bodem.

Will Tura en Christoff stijgen met hun dubbelaar ‘Back to back’ van 3 naar 2. Laura Lynn komt met haar nieuwe album, ‘Jij en ik” opnieuw de Top 10 binnen op 9 en op 10 staat Christoff met zijn album, ‘Altijd onderweg”, dat voor de 13de week in de Top 10 staat. Als kers op de taart staat Christoff ook deze week op 1 van de Vlaamse Ultratop 50 met ‘Onze Vader’.

“De Ultratop charts zijn nog steeds de belangrijkste manier om de populariteit van artiesten te meten. Daarin zien we wekelijks dat Vlaanderen alsmaar vaker albums van lokale artiesten koopt.

Met Top Act Music hebben we een label in huis waarbij deze artiesten op een persoonlijke en professionele manier worden begeleid in hun succes. Wij zullen lokaal talent altijd blijven verwelkomen met open armen”, zegt Patrick Guns, General Manager van Universal Music Belgium.

“De hitlijsten van deze week bewijzen andermaal dat Vlaanderen nog massaal warm loopt voor goed talent van bij ons”, zegt Label Manager Gino Moerman. “Voor artiesten die creatief zijn en hun muzikale blik op de toekomst richten zal er altijd plaats zijn. Bij Top Act Music en Universal vindt dat muzikaal talent alvast een warme thuis.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over