Dimitri Vegas & Like Mike zijn “Best European DJ”

Tijdens de jaarlijkse Miami Winter Music Conference werden afgelopen nacht voor de dertigste keer de International Dance Music Awards (IDMA), oftewel de oscars van de muziekindustrie, uitgereikt. Tomorrowland sleepte voor de vierde keer op rij de felbegeerde award voor “Best Music Festival” in de wacht. Dimitri Vegas & Like Mike waren zowel genomineerd in de categorie “Best European dj” als “Best Artist Group” en gingen voor een tweede keer naar huis de Best European dj Award.

De organisatie van IDMA ontvangt jaarlijks meer dan twee miljoen stemmen van over de hele wereld en afgelopen nacht (donderdag 26 maart) werden voor de dertigste keer de internationale muziek awards uitgereikt. Deze prijzen worden traditioneel uitgedeeld tijdens de Miami Winter Conference. Elk jaar verzamelen van over heel de wereld duizenden dj’s, artiestenmanagers, platenlabels, organisatoren van events en eigenaars en managers van de grootste clubs in hartje Miami.

Dimitri Vegas & Like Mike vallen voor de derde keer op rij in de prijzen. Vorig jaar gingen de dj-broers al naar huis met de Best European DJ & Best Artist Group award. Ook dit jaar werd het strijd tussen de allergrootste dj’s op aarde, maar uiteindelijk wonnen de Dimitri Vegas & Like Mike het van onder andere Avicii en Nicky Romero en mochten zij voor het oog van de internationale muziekindustrie de Best European DJ award ophalen. Heel veel tijd om deze erkenning te vieren, hebben nummer 2 van de DJ-wereldranglijst niet want hun agenda zit propvol. Zowel Dimitri Vegas & Like Mike als de Antwerpse dj Yves V staan geprogrammeerd in verschillende clubs in Miami. Dimitri Vegas & Like Mike trekken nadien verder naar Hakkasan in Las Vegas en Mexico voor de EMPO awards. The sky is the limit?

Dimitri Vegas: “Elke erkenning die we krijgen, is voor ons een stimulans om weer een stapje verder te gaan voor onze fans. Hun positieve energie geeft ons nog meer energie en nog meer goesting. Er is niet veel tijd om deze award te vieren, maar straks achter de draaitafel zal ik met een grote glimlach de tent op z’n kop zetten.”

Ook Tomorrowland viel opnieuw in de prijzen in Miami. Tomorrowland mocht ondertussen al drie keer de award voor “Best Music Festival” in ontvangst nemen en kreeg ook dit jaar de prestigieuze award mee. Tomorrowland was het enige Europese festival dat genomineerd en liet Amerikaanse festivals als Coachella, Electric Daisy Carnival en Ultra Music Festival ver achter zich.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: