Na een korte winterbreak brengt Q2 deze week opnieuw Europees topvoetbal met de heenrondes van de achtste finales van de UEFA Champions League. Club Brugge is ondertussen uitgeschakeld, maar aan Belgen is er zeker geen gebrek. Op dinsdag 14 februari staat Thomas Meunier oog in oog met Lionel Messi in de klepper tussen PSG en Barcelona. Op woensdag 15 februari vecht Rode Duivel Dries Mertens met Napoli het duel met Real Madrid uit. De wedstrijden zijn live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app.

PSG – Barcelona op dinsdag 14 februari 2017 om 20.15

Tijdens de topper op de eerste speeldag van de achtste finales neemt Paris Saint-Germain het in eigen huis op tegen Barcelona. Ze komen elkaar zo al voor de derde keer in vijf seizoenen tegen in de knock-outfase van het kampioenenbal. Telkens kwam Barcelona als overwinnaar uit de bus. Kan PSG dit jaar het tij keren of kwalificeert Barcelona zich uiteindelijk voor de tiende keer op rij voor de kwartfinale?

Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analisten Gilles De Bilde en Jan Boskamp in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Benfica en Borussia Dortmund.

Real Madrid – Napoli op woensdag 15 februari om 20.15

Napoli werd groepswinnaar in groep B en kon zich zo voor de tweede keer in zijn geschiedenis kwalificeren voor de achtste finales. De Napolitanen spelen in het Bernabéu-stadium tegen titelverdediger Real Madrid. De ploeg van coach Zinedine Zidane kwam ongeslagen uit de groepsfase, maar eindigde als tweede in zijn poule. Beide ploegen doen het alvast uitstekend in eigen land, maar kunnen ze die goede vorm ook doortrekken naar de Champions League?

Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Analisten Aad de Mos en Marc Degryse zijn te gast in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Bayern München en Arsenal.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over